صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۷۳۶۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱

گروه هنر: فرهنگسرای گلستان با رویکرد ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی، فیلم‌های ایرانی و خارجی را نقد و بررسی ‌می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اكران و نقد فیلم‌های «جیب‌های بارانی‌ات را بگرد» به کارگردانی بابک  قائم، «زاویه  ثابت» به کارگردانی بیتا بیگی، «استون» به کارگردانی بهرنگ دزفولی و دو فیلم‌ «جاده کاغذی»  و «لحظات کاغذی» به کارگردانی سحر طرزی برگزار می‌شود.

اجرای این برنامه را محمدرضا لطفی منتقد سینما برعهد دارد و بهتاش صناعی‌ها، کارگردان فیلم‌های سینمایی «احتمال باران  اسیدی» و «دیپلماسی شکست‌ناپذیر آقای نادری» میهمان ویژه این برنامه خواهد بود. این برنامه با هدف راه‌های مقابله با جنگ نرم و ترویج سبک زندگی هیرانی – اسلامی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه يكشنبه 7 آبان ماه ساعت 18 تا 20 به نارمک، خیابان گلستان، پایین‌تر از میدان هلال‌احمر مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 77815173 تماس بگیرند.