سیدمهدی سمیعی، کارشناس مجلات و نشریات دانشگاه علامه طباطبایی(ره) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره نشریات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: سابقه نشریات این دانشگاه به سال 1365 با موضوع مدیریت برمیگردد و تا سال 1388 پنج نشریه داشت و اکنون تعداد این نشریات و مجلات علمی به 41 عنوان با موضوعات مختلف رسیده است.
وی با بیان اینکه بیشتر موضوعات این نشریات بر روی علوم انسانی و اجتماعی متمرکز شده است، افزود: این دانشگاه از سال 1386 تغییر رویه داد و سعی کرد به جای کتاب به مجلات و نشریات علمی تمرکز کند؛ چرا که این نشریات علمی و تحقیقی بوده و کار ترویجی و تبلیغی نیستند و مخاطبان بیشتری به این موضوعات نیاز دارند.
سمیعی ادامه داد: نشریات علمی دانشگاه علامه، یکی از بهترین و تخصصیترین نشریاتی است که قصد دارد، تعداد نشریات خود را افزایش دهد و در این راستا 10 نشریه در حال دریافت مجوز است که اغلب در رشتههای جدیدتری چون اقتصاد ورزش و قرآنپژوهی است که به صورت دو زبانه بوده و بر روی موضوع تفسیر تمرکز دارد و بهزودی نخستین شماره آن منتشر میشود.
مسئول غرفه نشریات دانشگاه علامه طباطبایی(ره) در ادامه عنوان کرد: رویکرد جدید این دانشگاه در حوزه نشریات، به سمت نشریات و نمایههای بینالمللی است و دانشگاه تصمیم دارد بر روی چنین نشریاتی سرمایهگذاری کند.
وی با اشاره به الکترونیکی شدن نشریات و مجلات علمی دانشگاه علامه گفت: این نشریات بر روی سایت دانشگاه علامه موجود است و علاقهمندان میتوانند به صورت رایگان به آن دسترسی داشته باشند.