صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۰۳۶۷
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸

گروه معارف: معاون فرهنگی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی گفت: هیات مذهبی در این استان همزمان با اربعین حسینی با دسته روی به عزاداری می پردازند.

حجت الاسلام بابا محمد ایزانلو  معاون فرهنگی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی، در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهارکرد: پنجشنبه 18 آبان ماه سال جاری هیات مذهبی در سراسر استان اقدام به دسته روی و در نهایت اطعام عزاداران می‌کنند.
وی با اشاره به وجود یک هزار و 100 هیات مذهبی در استان، افزود: مسیر دسته روی هیات مذهبی یا به گلزار شهدا و یا به آستان امامزاده ها ختم خواهد شد. 
ایزانلو ادامه داد: در شب اربعین نیز در مساجد، تکایا و حسینه ها مراسم عزاداری سید الشهدا (ع) با اجرای برنامه های سخنرانی و مداحی انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه خراسان‌شمالی در مسیر بارگاه امام رضا(ع) قرار دارد، یادآورشد: برپایی ایستگاه صلواتی برای زائران پیاده حرم رضوی نیز در دستور کار قرار دارد.