صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۱۴۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: ابوالفضل بهرامپور و سهراب مروتی با فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز چهارشنبه ١٧ آبان ماه، «ابوالفضل بهرام‌پور» و «سهراب مروتی» با عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دفتر وی دیدار کرد.

بر اساس این گزارش حاضرین در این دیدار نسبت به مسائل و مباحث حوزه قرآن و عترت به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است استاد ابوالفضل بهرام پور از اساتید روش ترجمه و تفسیر قرآن کریم است که آثار گوناگونی را در این حوزه به نگارش درآورده است. 

همچنین سهراب مروتی استاد علوم و قرآن و حدیث دانشگاه ایلام است که تالیفات و آثار گوناگونی در مجلات تخصصی، همایش‌ها و سمینارهای گوناگون در حوزه قرآن و عترت دارد.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۰
تبادل نظریات و تجربیات باعث تقویت علاقمندان می‌شود