صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۳۶۷۷
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: کمک‌های نقدی و غیرنقدی به همت اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی لرستان، امروز، 24 آبان‌ماه جمع ‌آوری می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی، مردمی قرآن و عترت لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: ایستگاه دریافت کمک‌های نقدی به همت اتحادیه همزمان با آغاز هفته وقف، چهارشنبه، 24 آبان‌ماه از ساعت 7 صبح تا 24 برپا شد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین نیاز افراد زلزله‌زده غرب کشور به دلیل برودت هوا به پتو، لباس‌های گرم و همچنین چادر است، تصریح کرد: همچنین این اتحادیه قرآنی ـ مردمی کمک‌های غیرنقدی داوطلبان را نیز جمع‌آوری می‌کند تا مستقیم افراد آسیب‌دیده و زلزله‌زده برساند.
امیدیان با تأکید بر اینکه مؤسسات و خانه‌های قرآن استان‌ نیز می‌توانند اقدام به جمع‌آوری کمک‌ها کنند و سپس آن را به این پایگاه تحویل دهند، بیان کرد: این ایستگاه در مرکز آموزش‌های تخصصی قرآن در خرم‌آباد، بعد از دریاچه کیو، ابتدای کوی جهادگران، بعد از دانشگاه علمی ـ کاربردی قرار دارد.