صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۵۱۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه مصباح‌الهدی ساری دوره روخوانی و روان‌خوانی قرآن را برگزار می‌کند.

محدثه اسفندیاری، مدیر مؤسسه مصباح‌الهدی ساری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: مؤسسه مصباح‌الهدی دوره روخوانی و روان‌‌خوانی قرآن را در حال برپایی دارد.
اسفندیاری در ادامه با اشاره به برپایی این دوره برای دوره‌های راهنمایی و دبیرستان برگزار می‌شود، گفت: دوره روخوانی و روان‌خوانی قرآن روزهای یکشنبه و سه‌شنبه بعدازظهر‌ها در مؤسسه برپا می‌شود.
وی به دوره‌های دیگر این مؤسسه اشاره و اظهار کرد: دوره حفظ قرآن ویژه دو رده سنی بزرگسالان و کودکان به مربیگری رقیه شوشتری در مؤسسه در حال برپایی است که این دوره روز‌های یکشنبه و سه‌شنبه ویژه کودکان و روزهای سه‌شنبه ویژه بزرگسالان برپا می‌شود.
یادآور می‌شود، مؤسسه مصباح‌الهدی در مازندران، ساری، بلوار آزادی، خیابان بعثت، بعد از بعثت 4، بن بست اول واقع شده است.



نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
برپایی دوره‌ها افزایش یابد
ناشناس
|
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۳۰
برپایی دوره‌ها به ارتقاء قرآن آموزان در زمینه‌های روخوانی و روانخوانی منجرب می‌شود