صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۵۷۹۳
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳

گروه حوزه‌های علمیه: دبیر کنگره ملی آقانجفی همدانی از چاپ 18 جلد تفسیر انوار درخشان آیت‌الله آقانجفی به فارسی خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی انصاری قمی در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه کنگره ملی آن مرحوم روز 20 آذرماه در همدان برگزار خواهد شد گفت: یکی از آثاری که در این کنگره رونمایی می‌شود چاپ تفسیر 18 جلدی ایشان است.

وی افزود: پرتوی از اصول کافی در شش جلد، معضلات روایات ولایی، معاد جسمانی و صورت جسمانی حضرت صاحب‌الامر در دوره غیبت از دیگر آثار آقانجفی همدانی است.

انصاری قمی تصریح کرد: آقانجفی خودشان در مور علت ورود به مباحث تفسیری به رویایی اشاره کردند و گفتند در آن رویاگویی به من فهمی از قرآن داده شد و به تبع آن وارد عرصه تفسیر شدم.

دبیر کنگره ملی مرحوم آقا نجفی بیان کرد: ایشان از شاگردان قاضی طباطبایی، نائینی و غروی کمپانی بودند و هم عصر علامه طباطبایی زیست کرده و با ایشان در دروس این بزرگواران شرکت داشتند.  

یادآور می‌شود، کنگره آقانجفی مدنی روز 20 آذرماه با حضور شخصیت‌های دینی و قرآنی زیر نظر بنیاد شهید مدنی برگزار خواهد شد.