صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۷۷۶۳
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵

گروه هنر: قطعه موسیقی «به سوی موعود» با حضور عموم علاقه‌مندان و هنرمندان برجسته کشور و نیز جمعی از مدیران فرهنگی ـ هنری و شهری ضمن رونمایی در میدان امام حسین(ع) تهران برای اولین بار طی مراسمی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای عترت، سید علی‌رضا فاطمیان‌پور، رئیس فرهنگسرا عترت اظهار کرد: امسال نیز همزمان با نهم ربیع‌الاول سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت صاحب الزمان مهدی موعود(عج الله تعالی فرجه الشریف) به همت مدیریت فرهنگی ـ هنری منطقه 12 و با مشارکت موسسه مصاف ایرانیان ویژه برنامه عید بزرگ بیعت در میدان آئینی امام حسین(علیه السلام) برگزار خواهد شد.
رئیس فرهنگسرای عترت افزود: امسال نیز علاوه برپایی این مراسم خاص که با حضور و استقبال پرشور علاقه‌مندان و آحاد مختلف مردم و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت و پویندگان راه امام عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) برگزار می‌شود، بناست قطعه موسیقی «به سوی موعود» که مرتبط با موضوع این گردهمایی عظیم است با حضور عموم علاقه‌مندان و هنرمندان برجسته کشور و نیز جمعی از مدیران فرهنگی ـ هنری و شهری ضمن رونمایی در میدان امام حسین(ع) برای اولین بار در این مراسم شورانگیز پخش و شنیده شود.
فاطمیان‌پور گفت: این قطعه را علی‌رضا بیرانوند از خوانندگان خوش صدای عرصه موسیقی خوانندگی کرده و شعر آن توسط نفیسه سادات موسوی سروده شده است. تنظیم و میکس و مستر آن هم  آن بر عهده حمیدرضا هادی بوده است.
مدیر فرهنگی ـ هنری منطقه 12 در پایان ضمن دعوت از عموم شهروندان و علاقه‌مندان برای حضور در این جشن بزرگ بیعت به قرائت و امضای میثاق نامه‌ای در چند بند خطاب به حضرت صاحب الزمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) نیز اشاره کرد.