صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۸۵۴۵
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
قاسم زارع:

گروه هنر: یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت: سینمای انقلاب اسلامی باید «وعده صادق» را به عنوان موضوع ویژه مدنظر قرار دهد.

قاسم زارع، بازیگر سینمای دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) پرداختن به موضوعی چون «وعده صادق» را یکی از نیازهای سینمای کشورمان دانست و گفت: مردم این روزها بابت پیروزی که ما از آن به عنوان «وعده صادق» نام می‌بریم بسیار خوشنود هستند. این ظفر نیز به مدد ایثار و جانفشانی مدافعان حرم و فرمانده دلیرشان سردار قاسم سلیمانی به دست آمده است، ولیکن این پیروزی بزرگ را نباید بعد از مدتی فراموش کرد، بلکه می‌بایست آن را در قالب تصویر برای آیندگان ضبط کرد.

وی افزود: آیندگان این سرزمین باید بدانند که جوانان غیورشان چگونه با رشادت در مقابل استکبار به پا خاستند و پرچم انقلاب اسلامی را در سوریه به اهتزاز در آورند تا مردم آن کشور و کل منطقه از شر یک غده سرطانی (داعش) که استکبار آن را به وجود آورده بود راحت شوند. این اتفاق نیز به واسطه سینما می‌بایست رخ دهد.

این بازیگر سینمای دفاع مقدس تاکید کرد: برای تصویرگری از این پیروزی نیز نباید از هزینه کردن هراسی به دل راه داد، چون معتقدم اگر بتوانیم در این حوزه عملکرد خوبی داشته باشیم در زمینه هنر به‌ویژه سینما نیز فیلم‌های مغرضانه هالیوود را رسوا خواهیم کرد، چون باور دارم که آنها از هم‌اکنون، درصدد ساخت کارهای سینمایی و تلویزیونی در این حوزه هستند.

زارع در انتهای سخنانش تاکید کرد: جنگ نرمی که رهبر معظم انقلاب در سخنانشان به روی آن تاکید داشته و دارند، بخش‌های متعدد دارد که مطمئناً قسمت مهمی از آن را فیلم‌هایی با محوریت مدافعان حرم در بر می‌گیرد، اما متاسفانه ما در این زمینه آنچنان که باید پر کار نیستیم. برای همین هم باید سیاست‌گذاری خوبی در این حوزه انجام داد تا در آینده‌ای نزدیک تولیدات فاخری در این حوزه داشته باشیم.