صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۹۳۲۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
شریفی:

گروه فرهنگی: سرپرست آموزش و پرورش ايلام گفت: شركت در اردوي راهيان نور موجب تحول دروني و خود سازي فرد و تاثير آن بر سرنوشت زندگي اجتماعي افراد مي‌شود .

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش ایلام، فارس شريفي، سرپرست آموزش و پرورش شهرستان ایلام، امروز در مراسم بدرقه دانش آموزان دختر راهيان نور اظهار کرد: حضور در يادمان‌هاي دفاع مقدس و آگاهي از زندگي سخت و سنگين رزمندگان آن دوران باعث تسكين و تلطيف روح افراد شده و شرايط زندگي اجتماعي بهتر را براي آنان فراهم مي‌كند .
وي با بیان اینکه راهيان نور به مثابه ي يك حج معنوي است، افزود: هنگامي كه افراد به يادمان هاي دوران دفاع مقدس مي‌روند پس از بازگشت، شرايط و آثار معنوي رزمندگان آنان را تحت تاثير قرار مي‌دهد و هر روز بيشتر از ديروز متحول مي‌شوند .
شریفی تصریح کرد: راهيان نور امروز به يك فرهنگ ارزش آفرين تبديل شده و وظيفه همه ي ما معلمان و دانش‌آموزان اشاعه اين فرهنگ معنوي به جامعه خواهد بود.