صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۳۶۱۷
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸

کانون خبرنگاران نبأ: فرماندار تویسرکان به همراه مدیر کل بنیاد شهید استان همدان با خانواده‌های شاهد و ایثارگر تویسرکان دیدار کردند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا نبأ، حبیب مومیوند فرماندار شهرستان تویسرکان به همراه ناصرعارف مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان روز گذشته 26 اذر ماه با خانواده شهیدان منصور و علی محمد صدوقی، حمید بیات جانباز ۷۰ درصد جنگ تحمیلی، پدر شهید قمری و حشمت محمد ظاهری ازاده سر افراز هشت سال دفاع مقدس دیدار و از این عزیزان تجلیل به عمل آوردند.

حبیب مومیوند در این دیدارها گفت: حضور شهدا، جانبازان و آزادگان در عرصه نبرد و جنگ حق علیه باطل و مقاومت و پایداری تا آخرین قطره خون، ارزش‌های اسلام و نهضت را بیمه  و نهال انقلاب را پایدارتر کرد.

وی خطاب به خانواده شهدا و جانبازان گفت: شما پربهاترین کالای خود را که جانتان بود در طبق اخلاص گذاشته و تقدیم حضرت حق کرده‌اید.

خدیجه نیکویی نژاد