صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۵۴۳۳
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱
دباغ توصیه کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حافظ بین‌المللی کشورمان در بیست و سومین جلسه آموزش حفظ قرائت و مفاهیم مؤسسه کریمه آل‌رسول(س) بر تمرین سالانه و تلاش مستمر تا دستیابی به نتیجه کامل با پرهیز از شتاب و عجله تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیست و سومین جلسه آموزش حفظ قرائت و مفاهیم به همت مؤسسه کریمه آل‌رسول(س) با تدریس احمد دباغ، حافظ بین‌المللی روشندل کشورمان با حضور و تلاوت عالمی از کشور افغانستان و حجت‌الاسلام محسن زهدی‌علیپور، از قاریان حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(ع) طی آخرین روز آذرماه در مسجد امام حسین(ع) شهر مقدس قم برگزار شد.
در این جلسه دباغ ضمن ارزیابی تلاوت قاریان و حافظان با اشاره به پشتکار و همت والای قاریان مصری به ویژه در نوجوانی و جوانی بر جدیت در تمرین سالانه و منظم و تلاش مستمر تا دستیابی به نتیجه کامل با پرهیز از شتاب و عجله تأکید کرد.


حجت‌الاسلام محسن زهدی‌علیپور از قاریان حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(ع) ضمن تلاوتی از آیات پایانی سوره بقره بر انس بیشتر با قرآن و عمل به محتوای آن تاکید کرد و گفت: به نحوی به قرآن عمل کنیم که شرمنده آن نباشیم.
وی با اشاره به موضوع مهجوریت قرآن در سوره فرقان «وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا؛ و پيامبر گفت پروردگارا قوم من اين قرآن را رها كردند»، با گلایه از افرادی که از مدارج و مدارک علمی بالایی برخوردار هستند، تصریح کرد: اما این افراد هنوز تلاوت قرآن را به طور صحیح فرانگرفته‌اند.
زهدی‌علیپور با اشاره به وضعیت کلاس‌های قرآنی مدارس، ادامه داد: چرا هنوز مدارسی داریم که معلمان قرآن آنها فاقد تخصص تدریس قرآن هستند اما در کلاس‌های قرآن به تدریس اشتغال دارند.


بخش دیگر این مراسم نیز بیانمباحث تفسیری توسط حجت‌الاسلام سید ابوالفضل حکیمی، مدیر مؤسسه با استناد به آیه ۸۲ سوره اسراء بود و گفت: قرآن، این نسخه آسمانی انواع بیماری‌های فکری و اخلاقی فرد و جامعه را پاک می‌کند و با بکارگیری آیات آن در زندگی می‌توان همه نابسامانی ها را سامان بخشید و به وسیله این نور الهی همه می‌توانند ضعف و ترس و حتی وابستگی‌های مادی را از وجود خود برطرف کرد.