صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۶۱۳۹
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴

گروه حوزه‌های علمیه: سه پایان‌نامه با موضوعات قرآنی در جامعة الزهراء(س) دفاع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی الزهراء (س) جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح ۳ رشته «تفسیر و علوم قرآن» با موضوع «خطابات قرآن به همسران پیامبر (صلّی‌الله‌علیه‌وآله)» توسط سرکار خانم «صدیقه رحمتی آرانی» برگزار می‌شود.

«رحمت‌الله عبدالله‌زاده» به عنوان استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن صادقی» داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه روز سه‌شنبه، ۵ دی‌ماه ساعت ۹ صبح در سالن دفاعیه واقع در طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی (ره) برگزار می‌شود.

همچنین جلسه دفاع از پایان نامه سطح ۳ رشته «تفسیر و علوم قرآن» با موضوع «بررسی قاعده زرین در آیات و روایات» توسط سرکار خانم «محبوبه حسنارودی» برگزار می‌شود.

این جلسه روز سه‌شنبه، ۵ دی‌ماه ساعت ۸ صبح در سالن دفاعیه واقع در طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی (ره) برگزار می‌شود.

همچنین جلسه دفاع از پایان نامه سطح ۳ رشته «تاریخ اسلام» با موضوع «مشاوره‌های امام علی علیه‌السلام به خلفا» توسط خانم «فاطمه محسن بیگی» برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین «یدالله حاجی زاده» به عنوان استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین «رمضان محمدی» داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه روز سه‌شنبه، ۵ دی‌ماه ساعت ۱۰:۴۵ در سالن دفاعیه واقع در طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی (ره) برگزار می‌شود.