صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۶۱۸۴
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴
هشدار بانک مرکزی به هموطنان؛

گروه اقتصاد: بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شرکت سرمایه پیشرو «دومان توکان» که با وعده پرداخت سود نامتعارف به جذب سپرده از عموم مردم اقدام کرده است، مجوزی از بانک مرکزی ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، شرکت سرمایه پیشرو دومان توکان (سهامی خاص) به شماره ثبت ۴۷۵۶۸۰، واقع در تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ‌بهائی، کوچه معصومی، پلاک ۴۱ و ۴۳، واحد ۲۸، بدون اخذ مجوز از این بانک به جذب سپرده و پرداخت سود به عموم مردم (واسطه‌گری وجوه و پرداخت سود نامتعارف) اقدام می‌کند.

از این رو ضروری است هموطنان عزیز به منظور جلوگیری از به مخاطره افتادن اموال خود، با در نظر داشتن غیرقانونی بودن جذب سپرده توسط این شرکت، از سپردن دارایی های خود به آن خودداری کنند.

در غیر این‌صورت، بانک مرکزی هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال تضییع حقوق مشتریان این شرکت به خصوص استرداد وجوه نخواهد داشت.

لازم به ذکر است بانک مرکزی از طریق مراجع قضایی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کرده است.

ضمناً بار دیگر از هموطنان گرامی درخواست می شود قبل از سپرده گذاری در بانک ها و موسسات اعتباری، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی به نشانی WWW.CBI.IR از فهرست بانک ها و موسسات اعتباری مجاز اطلاع پیدا کنند.