صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۷۱۱۸
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶

گروه فعالیت‌های قرآنی: در سومین روز از نشست هم‌اندیشی انجمن قرآنی بانوان چهار نشست در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هفتمین نشست هم‌اندیشی انجمن قرآنی بانوان با عنوان نشست هم‌اندیشی بانوان مدیر قرآنی که از روز سه‌شنبه پنجم دی‌ماه آغاز شده است، امروز هفتم دی‌ماه با برگزاری چندین کارگاه آموزشی ادامه می‌یابد.
بر همین اساس در این روز در نوبت صبح یک کارگاه و در نوبت بعدازظهر نیز سه کارگاه برگزار می‌شود. در نوبت صبح کارگاه مدیریت از منظر مقام معظم رهبری در دو نوبت برگزار می‌شود و در نوبت بعد از ظهر نیز هم‌اندیشی ترسیم برنامه پنج‌ساله انجمن قرآنی و نقش انجمن در تقویت فعالیت‌های قرآنی کشور برگزار می‌شود. آشنایی با برنامه‌های آینده انجمن از دیگر کارگاه‌های این روز است.
مراسم اختتامیه این نشست نیز صبح روز جمعه هشتم دی ماه در حسینیه و مجتمع فرهنگی شهدا واقع در خیابان شهید مدنی، خیابان بخشی‌فرد، کوچه شهید ابراهیم جعفری سنجانی، پلاک ۴۰ برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، انجمن قرآنی بانوان از سال ۱۳۸۴ راه‌اندازی شده و از جمله اهداف تشکیل این انجمن می‌توان به توسعه و تعمیق فرهنگ حیات‌بخش قرآن در جامعه، شناسایی و جذب استعداد‌های قرآنی بانوان و هدایت و رشد آن، فراهم‌ساختن زمینه‌های لازم جهت حضور و مشارکت هر چه بیشتر بانوان در عرصه فعالیت‌های قرآنی، تلاش در جهت انسجام و ساماندهی فعالیت‌های قرآنی بانوان در جامعه و ... اشاره کرد.
همچنین این انجمن برخی وظایف را برای خود تعریف کرده که برنامه‌ریزی در جهت شناسایی استعدادها، فراهم ساختن زمینه تبادل‌نظر و انتقال تجارب بین دست‌اندرکاران امور قرآنی، برنامه‌ریزی در جهت توسعه کمی و کیفی آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآن در سنین مختلف، ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه آموزش قرآنی با سایر مراکز قرآنی، غیر دولتی و ... از جمله آنهاست.