صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۷۸۰۸
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰

گروه مسابقات: مشاور فرهنگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اعلام لغو میزبانی شهر مشهد از برگزاری مرحله کشوری مسابقات قرآن این سازمان به میزبانی شهر مقدس قم خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید عقیلی، مشاور فرهنگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: پیش از این قرار بود تا مرحله کشوری مسابقات قرآن سازمان طی آذرماه و به میزبانی مشهد مقدس برگزار شود که بنا به دلایلی این قضیه منتفی شد.
مشاور فرهنگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: طی برنامه‌ریزی که انجام شد، در نهایت مقرر شد تا این مرحله از مسابقات طی هفته اول بهمن‌ماه سال جاری و به میزبانی شهر مقدس قم برگزار شود.
عقیلی در ادامه با بیان اینکه این مرحله از مسابقات سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در محل مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار می‌شود، تصریح کرد: به زودی تاریخ دقیق برگزاری این دوره از مسابقات اعلام خواهد شد.
وی همچنین، افزود: مرحله منطقه‌ای مسابقات قرآن سازمان نیز طی روز ۳۱ مردادماه به میزبانی ۸ استان اردبیل، چهارمحال و بختیاری، گلستان، لرستان، زنجان، قم، هرمزگان و فارس برگزار ‌شد.
عقیلی اظهار کرد: در مرحله منطقه‌ای این دوره از مسابقات نیز تعداد ۱۹۲ نفر از برگزیدگان مرحله استانی از استان‌های مختلف کشور در استان‌های میزبان به رقابت با یکدیگر ‌پرداختند که در نهایت نیز تعداد ۶۴ نفر از نفرات برتر این مرحله به مرحله کشوری مسابقات راه پیدا کردند.