صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۹۰۴۶
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۹

گروه معارف: نشست جهاد دانشگاهی مازندران مازندران امروز 13 دی‌ماه در با محمد محمد پور عمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در دفتر این سازمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران واحد عبدالهیان سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران امروز  13 دی‌ماه در نشست با محمد محمدپورعمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران که به منظور بررسی و انجام برنامه‌های مشترک برای فراهم شدن شرایط اجرایی تفاهمنامه منعقد بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و جهاد دانشگاهی در دفتر این سازمان  برگزار شد، گفت: جهاددانشگاهی بر اساس توانمندی‌هایی که در بخش آموزشی دارد می‌تواند حوزه آموزش شهرک‌های صنعتی را فعال کند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت صنعت در مازندران نسبت به برخی از استان‌ها مناسب‎‌تر است، تصریح کرد:  نبود «چرخه کامل صنعتی» در اغلب شهرک‌های استان، سبب شده شرکت‌‌های آسیب‌دیده مجبور شوند به تنهایی مسائل و مشکلات خود را مرتفع کنند و جهاد دانشگاهی آمادگی دارد در قالب «کلینیک صنعت» به این مهم بپردازد و به توسعه استان که رسالت جهاد نیز می‌باشد کمک کند.

عبدالهیان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با رصد بخش‌هایی از صنعت استان متوجه وجود خلأهایی در  صنایع استان شده است، اظهار کرد: یک نمونه عینی آن عدم وجود صنایع مربوط به تولید خمیر کاغذ است  که ضرورت دارد با برنامه‌ریزی درست، شرایط ورود به این عرصه فراهم شود.

در ادامه رمضان مهدی‌زاده مدیر تجاری‌سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران گفت: جهاددانشگاهی در سال‌های اخیر مجری تدوین فرصت سرمایه‌گذاری خارجی استان بوده و با مدیریت جهاد و همکاری نماینده چند دستگاه، 51 فرصت سرمایه‌گذاری خارجی استان تدوین شد که  28 مورد آن به صنایع  و بقیه به گردشگری  و جهاد کشاورزی مرتبط می‌شود.

وی با بیان اینکه سندی در حوزه صنعت تهیه کردیم و آماده اجرایی کردن پروژه «کلینیک صنعت» هستیم، ادامه داد:  در کلینیک صنعت از عارضه‌یابی شروع می‌کنیم  هر چند به دلیل ماهیت جهاد دانشگاهی نتوانیم به همه حوزه‌ها  و نیازهای صنعت پاسخ دهیم اما این آمادگی را داریم که ارتباط صنعتگران را با دانشگاه نزدیک‌تر کنیم.

مهدی‌زاده اظهار کرد: بیش از یکسال است فن بازار ملی علاقه‌مند است که جهاد دانشگاهی بحث فن بازار ملی را در مازندران  ایجاد کند و جهاد دانشگاهی مازندران در این زمینه اعلام آمادگی می‌کند.