صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۰۴۶۸
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳

گروه ادب: کتاب «الگوی سوم» عنوان کتابی است که فرج‌الله هدایت‌نیا در آن به رشد زنان در دو ساحت خانواده و جامعه می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «الگوی سوم» عنوان کتابی با زیرعنوان الگوی رفتاری زن در خانواده و جامعه است که به کوشش فرج‌الله هدایت‌نیا نوشته شده است.

الگوهای اجتماعی یا گروه‌های مرجع به نوعی در جهت خاصی الگو هستند؛ دانشمند موفق،‌ پزشک یا پرستار نمونه، ورزشکار موفق، ‌کارآفرین موفق و مانند آن. آنها مانند کسانی هستند که عضوی از آنان رشدیافته و به کمال رسیده، ولی اعضای دیگرش ناقص مانده است.

الگوهای یکم و دوم می‌توانند به طور نسبی الگو باشند. ممکن است فردی خانواده‌گریز باشد ولی بتواند در ابعاد شخصی رشد کند. مثل اینکه به مراتب بالای علم و دانش دست یابد. همچنین ممکن است زنی خانه‌نشین باشد و در عین حال بتواند در زهد و تقوا سرآمد دیگران شود.

به نظر نویسنده، الگوی سوم نسبت به دو الگوی دیگر جامعیت دارد. زیرا مطابق آن زن می‌تواند به لحاظ فردی و در ساحت‌های خانواده و جامعه رشد کند،‌ هم همسر و مادر نمونه باشد و هم از طریق حضور در مجامع علمی دانشمندی بزرگ،‌ مدیری موفق یا معلمی ممتاز باشد.

این کتاب در 312 صفحه و به بهای 200 هزار ريال منتشر شده است.