صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۰۷۵۸
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

گروه جامعه: نشست «زندگی پرامید چگونه زندگی‌ است؟» با سخنرانی مصطفی مهرآئین، پنج‌شنبه 21 دی‌ماه، در حسینیه ارشاد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد، هفتاد و ششمین نشست علمی این کتابخانه با عنوان «زندگی پُراُمید چگونه زندگی‌ست؟» پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار می‌‌شود.

در این نشست دبیر جلسه، مهدی زارع و مصطفی مهرآئین، عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به سخنرانی می‌پردازند.

در حاشیه این نشست نیز، نمایشگاه موضوعی از منابع مرتبط موجود در کتابخانه برپا خواهد بود. این نشست برای اعضای کتابخانه حسینه ارشاد و دیگر علاقه‌مندان آزاد است. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند این برنامه را از طریق رادیو اینترنتی ارشاد به نشانی radio.help.ir دنبال کنند.