صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۰۷۸۳
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰

گروه ادب: سرگروه داوران بخش هنر و موسیقی جشنواره کتاب رشد تصریح کرد: دسترسی جوانان به موسیقی ایرانی و اسلامی آسان شده است،‌ در عین حال کم بودن تعداد اساتید این رشته از مشکلات اصلی است.

شاهین فرهت، سرگروه داوران بخش هنر، موسیقی جشنواره کتاب رشد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: با اینكه موسیقی سابقه‌ای كهن در ایران‌زمین دارد و همراه با تاریخ كشور بسیار غنی است، اما در سال‌های اخیر از جدی بودن و ارتباطش با جامعه كم شده بود. باید اقدام مؤثری در شناخت جوانان و نوجوانان از هنر اصیل ایرانی و اسلامی برداشت.

وی افزود: باید كمک کرد تا زوایای موسیقی دوش به دوش ادبیات كه به نوعی در افكار جوانان ما جای دارد، روشن‌تر شود. منظور از زوایای موسیقی عبارت است از درک و مطالعه موسیقی و هر اقدامی كه برای آشنایی جوانان با زوایای موسیقی انجام شود، نتیجه بهتری خواهد داشت.

فرهت با بیان اینكه استقبال از موسیقی در مدارس نسبت به گذشته بهتر شده است، گفت: اكنون دسترسی جوانان به موسیقی ایرانی و اسلامی آسان شده است و رشته موسیقی هم طرفدار دارد. در كنكور ورود به دانشگاه‌ها هر سال می‌بینیم كه تعداد علاقه‌مندان به رشته موسیقی بیشتر می‌شود، ولی توان دانشگاه‌ها برای پذیرش علاقه‌مندان محدود می‌ماند.

به گفته وی، محتوای دروس موسیقی قابل قبول است و می‌تواند بهتر هم باشد، اما مشكل اصلی كم بودن تعداد استادانی است كه این رشته را تدریس می‌كنند.

فرهت همچنین بیان كرد: متأسفانه در بسیاری از موارد، والدین هم در راهنمایی بچه‌ها دچار اشتباه می‌شوند. وقتی دانش‌آموزی قصد دارد وارد رشته هنر شود، ‌با ممانعت والدین روبه‌رو می‌شود و همچنان این گزاره در ذهن والدین وجود دارد كه فرزندان‌شان با هنر به جایی نمی‌رسند.