صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۵۱۳۴
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹

گروه اندیشه: شماره 60 فصلنامه قرآنی کوثر مربوط به تابستان و پاییز سال جاری منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فصلنامه قرآنی کوثر به مدیرمسئولی سیدمحمدرضا علاء‌الدین و سردبیری علی رهبر شماره 60 خود مربوط به تابستان و پاییز سال جاری را منتشر کرد.

در این شماره می‌خوانیم: «برخورد قرآن و سنت با جاهلیت عصر نزول» نوشته محمداسماعیل عبداللهی و محمد کرمی‌نیا، «بیان اهداف و مقاصد سوره‌های قرآن در تفسیر المیزان» نگاشته محمدعلی زکی، «تاثیر آموزه شفاعت در تربیت قرآنی» نوشته محمدرضا عباسیان، شهاب‌الدین ذوفقاری، فاطمه عباسیان، محمدمهدی عباسیان، «نقش قرآن در پایه‌ریزی تمدن اسلامی» نوشته ساجده العبدالخانی، «شیوه‌های تقویت باورهای اعتقادی در قرآن کریم و دعای عرفه امام حسین(ع)» نوشته محمدحسین توانایی و فاطمه کاظم‌خلج، «ضرورت اتحاد و اخوت اسلامی از منظر قرآن و حدیث» نوشته ماجده العبدالخانی و «نقب تحقیقی در حکم نهج البلاغه نمونه مورد پژوهش حکمت 249» نوشته عاطی عبیات و امید داغر.

در چکیده مقاله برخورد قرآن و سنت با جاهلیت عصر نزول می‌خوانیم: مقاله حاضر، به برخورد قرآن و سنت با جاهلیت می‌پردازد. جاهلیتی که به ازای عمر تاریخ وجود داشته و اگر انسان به دنبال هدایت الهی نباشد، همچنان وجود خواهد داشت. در این مقاله به شمه‌ای از زندگی مردم در عصر نزول، در ابعاد مختلف اشاره شده است و سپس به اعمال جاهلی مردم آن زمان پیامبر(ص) پرداخته و از برخی موارد همچون: وضع زن، زنده به گور کردن دختران، شراب، قمار، ازدواج با محارم و ... سخن به میان آمده و نظر اصلاحی قرآن کریم در هر بعد خاطرنشان شده است. ضرورت و اهمیت این بحث به جدی چشم‌گیر است که در برخی از شهرها در مناظق اگر اقدام جدی در رفع برخی اعمال و رفتار نشود، خیلی امراض اقتصادی، سیاسی، فرهنگ، جسمی، روحی، روانی و ... یا چهره اسلام را مشوه خواهد کرد و یا اسلام و اعتقادات اسلامی را به طور کامل خنثی و از اهمیت خواهد انداخت.