به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نخستین جلسه از سلسله نشستهای انقلاب محرومین در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور جواد منصوری، از مبارزین انقلاب و نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.
جواد منصوری در ابتدای این جلسه با طرح سوالی مبنی بر این که چرا انقلاب شد؟ گفت: بهترین، کوتاهترین و مستدلترین پاسخی که میتوان به این سوال داد را می شود در سخنان شاه در 14 آبان سال 57 جستجو کرد چرا که او گفت: مردم من صدای انقلاب شما را شنیدم و میدانم که چرا شما انقلاب کردید؛ به دلیل فساد، ظلم، بی قانونی، بیدینی، وابستگی به خارج و عدم عدالت اجتماعی و شاه بهترین پاسخ را خود به این سوال داد.
وی در ادامه با طرح سوال دیگری که چگونه انقلاب شد؟ اظهار کرد: این انقلاب با روشی کاملا استثتایی، دینی، مکتبی، عاطفی و فرهنگی به وقوع پیوست؛ عدهای میگفتند مگر میشود با این شعارها انقلاب کرد و حکومت پهلوی را برچید. در مهر ماه سال 57 بخش CIA سفارت آمریکا در تهران در نامهای به آمریکا اعلام کرد که تا 25 سال دیگر در ایران هیچ اتفاقی نمیافتد و خیال شاه از این بابت راحت باشد اما دیدیم چند ماه بعد انقلاب شد.
وی ادامه داد: ما در انقلاب بحث مردم، اسلام، تشیع، شهادت، فرهنگ عاشورا را داشتهایم و انقلاب پیروز شد و گفتمان انقلاب قانون، عدالت، مسئولیت، محرومیت زدایی مستضعفین، حذف خواص و اقلیت ممتاز و ... است.
نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: اساس انقلاب برای تحقق محرومیتزدایی، عدالت و ... است زیرا که حکومت، دولت، مجلس و وزارتخانه وجود داشت اما آنچه که نداشتیم عدالت، قانون، مسولیتپذیری بود.
منصوری در بخش دیگری از سخنانش به مقام شامخ امام (ره) اشاره و اظهار کرد: رهبر حزب توده در خاطراتش نوشته من سرنوشت بسیاری از رهبران را مطالعه کردهام اما به صراحت میگویم رهبری امام خمینی در ایران بینظیر است و مردی به عظمت ایشان تا 1000 سال دیگر نخواهد آمد.
وی به وصیت نامه امام اشاره و افزود: امام خمینی (ره) فرموده اند که ما میخواستیم انقلاب را صادر کنیم که صادر شد؛ انقلاب یک فرهنگ است و کالا نیست و مرز نمیشناسد و دنیای استکبار فهمید که انقلاب چه میکند و دستور ساقط کردن آن را به عراق داد.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در طول 40 سال گذشته کارهای زیادی در داخل کشور شده است ، بنابراین اگر می خواهیم راجع انقلاب قضاوت داشته باشیم نباید سراغ پاشنه آشیل اقتصاد و فرهنگ برویم.
وی در پایان وجدان کاری، جمع گرایی، مسوولیت پذیری، نظم و انضباط، ادب اجتماعی و .. در میان مردم و دولت را مورد تاکید قرار داد.