صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۸۵۶۴
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۳

گروه ادب : در مراسم بزرگداشت «سعی سعید» که به کوشش حوزه هنری برگزار شده بود، از فعالیت‌های 33 ساله حجت‌الاسلام والمسلمین فخرزاده تجلیل به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجید رجبی معمار، مدیر خانه هنرمندان در مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام فخرزاده اظهار کرد: سعید فخرزاده از ویژگی‌های خدادادی بهره‌مند است که نخستین بار در ثبت خاطرات رزمندگان با مجموعه تبلیغات جبهه و جنگ وارد این حوزه شد.

وی با بیان اینکه خاطرات رزمندگان دفاع مقدس به ثبت رسید و صدها چاپ از آن منتشر و در میان رزمندگان توزیع شد، افزود: این رویکرد بعدها در ارتش و جهاد سازندگی نیز به کار گرفته شد و فخرزاده نیز این رویه را در حوزه هنری به کار گرفت و توانست آن را به تکامل برساند.

رجبی گفت: فخرزاده علاوه بر اینکه یک روحانی است، با تلاش توانسته است کارهایش در این عرصه را به پیش برد. تلاش وی که با خلوص نیت همراه است سبب شده که وی در این عرصه دیده نشود. وی از جمله روحانیون خدوم، پراخلاص و مثمرثمر است که سعید و بلیغ بوده است.

یکی دیگر از سخنرانان این مراسم، عباس ملکی بود که گفت: با فخرزاده در دانشگاه صنعتی شریف آشنا شدم. در آن دوران به دنبال آن بودم که همراه با برخی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه بتوانیم مبارزات اجتماعی و سیاسی دانشجویان و اساتید را در حوزه زمانی سال‌های 45 تا 58 ثبت کنیم که در این رابطه با فخرزاده گفت‌وگو کردم و وی پیشنهادم را قبول کرد.

رجبی اظهار کرد: خاطرات و تاریخ جنگ ویتنام به ثبت رسیده است و مناسب است درباره تاریخ جنگ ایران نیز این اقدام صورت گیرد. نمونه این اقدام را درباره کوبا و خلیج خوک‌ها نیز می‌توان دید. نوشتن خاطرات عراقی‌ها در این دوران که ارتباط خوبی برقرار است، مناسب به نظر می‌رسد. انجام چنین اقدامی به تکمیل شدن تاریخ جنگ کمک می کند.

احمد دهقان، نویسنده دفاع مقدس عنوان کرد: فخرزاده از پیشگامان شناخت گذشته انسان‌ها به شمار می‌آید و همواره در تاریخ‌نگاری‌های خود، خاطره‌گو را به سوی گذشته‌اش سوق داده است؛ این کار کوچکی است که فقط از دست انسان‌های بزرگ ساخته است.

دهقان به دست‌نوشته‌ها و یادداشت‌های شهید حسن باقری اشاره و عنوان کرد: حجت‌الاسلام فخرزاده در مصاحبه با شهید صیاد شیرازی به گونه‌ای عمل کرد که خواننده مطالب بتواند به همان زمان سفر کند و شهید صیاد به نحوی از خاطرات آن دوران می‌گوید که گویی همین امروز به فرماندهی ارتش رسیده است.