صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۰۰۹۵
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۳
مریلا زارعی:

گروه هنر: بازیگر فیلم سینمایی «سوتفاهم» اظهار کرد: بازی در این کار برایم همانند شرکت در کلاس فلسفه بود؛ تجربه‌ای که از آن لذت بردم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری فیلم سینمایی «سوتفاهم» با حضور احمدرضا معتمدی (کارگردان)، جلیل شعبانی (تهیه کننده)، مریلا زارعی، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی، کامبیز دیرباز و مهدی فخیم‌زاده (بازیگران)، امروز 20 بهمن ماه در پردیس ملت برگزار شد. در ابتدای جلسه تهیه کننده در پاسخ به این سوال که سازمان اوج چرا سرمایه‌گذاری این کار را انجام داده، اظهار کرد: به نظر می‌رسد که سازمان اوج علاوه بر فیلم‌های جنگی روی فیلم‌های اجتماعی و فلسفی هم سرمایه گذاری کند. بدیهی‌ است که پیام این فیلم باعث شد تا روی آن سرمایه گذاری کنیم.

معتمدی کارگردان فیلم نیز درباره این فیلم گفت: اگر این تیم و همکاری جدی و این فهم بالایی که اعضا از متن داشتند نبود؛ کار شکل نمی‌گرفت. من از همکاران عزیزم در تیم بازیگری تشکر دارم؛ به خصوص بازی ویژه مریلا زارعی. فضای رسانه‌ای در حال تصرف جهان واقعی است و فکر می‌کنم روزی برسد که دیگر اینجا فقط دوربین باشد و هیچ جهان واقعی نباشد. این چیزی‌ است که در ایده ابتدایی این کار از ژان بودریار برداشت کردم. بازی‌های پیچیده‌ای که بازیگران ما در سه وجه جنایی، طنز و عاشقانه داشتند؛ با توجه فوق‌العاده بالا انجام شد. از سرمایه‌گذارانی که اعتماد می‌کنند و در اندیشه ما دخالت نمی‌کنند تشکر می‌کنم.

وی افزود: راجع به واقعیت و خیال فیلم‌های بسیاری ساخته شده، اما آنچه بودریار (یک فیلسوف) گفته؛ واقعیت و مجاز است. در ضمن ما تلاش کردیم تا این فیلم را در ژانر معمایی و عاشقانه بسازیم. در کنار حرفه‌ای‌ترین عوامل سینما، فکر می‌کنم ما امسال رقیب فیلم‌های کمدی در فروش باشیم.

مریلا زارعی نیز در این جلسه بیان کرد: وقتی قصه‌ای را می‌خوانم و تصمیم می‌گیرم در یک فیلم حضور پیدا کنم؛ چهار مشاور آن را مطالعه می‌کنند. یکی از آنها خواهرم است که منتقد خوبی ا‌ست و خیلی باعث استمرار من در این کار شده است. بازی در این فیلم کاری بسیار پیچیده بود و فکر می‌کنم موفقیت ورای خطر کردن است. معتمدی بیش از این که هنرمند باشد یک فیلسوف است. تمام جلسات فیلمبرداری برای من درس فلسفه بود. وی فلسفه تک تک پلان‌ها را به ما می‌گفت و همه حرکات میلیمتری ما درباره‌اش صحبت شده است. برای رسیدن به این نقش فشارهای روحی و ذهنی فراوانی وارد شده است و الان که روی پرده فیلم را می‌بینم خداراشکر می‌کنم که زحماتمان در فیلم به ثمر نشسته است. ما در سینما فضایی داریم که به‌شدت به سمت واقع گرایی می‌رویم و طبعاً وقتی چنین متنی به دستم می‌رسد، برایم جذاب می‌شود.

مهدی فخیم‌زاده در انتها درباره بازیش در این کار اعلام کرد: آخرین نفری بودم که به این گروه پیوستم. پانزده روز به پایان فیلمبرداری مانده بود با من صحبت شد. اولین چیزی که بعد از خواندن فیلمنامه توجهم را جلب کرد؛ این بود که با تمامی آثار امروز بسیار متفاوت است و درواقع شبیه فیلمنامه‌های متداول نیست. معتمدی قبل از این که درام‌نویس باشد؛ آدمی‌ است که دغدغه‌اش فلسفه است. ما در تئاتر از اشخاصی را داریم که دغدغه‌شان چیز دیگری‌ است و تئاتر وسیله بیان‌شان است. من فکر می‌کنم معتمدی دغدغه‌ای فیلسوفانه دارد و سینما را وسیله قرار داده است تا به آن هدفش برسد. ما به اواعتماد کردیم و مطابق آنچه           می‌خواست پیش رفتیم.