صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۰۱۷۵
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶

گروه هنر: فیلم سینمایی «کار کثیف» به کارگردانی خسرو معصومی و مستند ستایش شده «زنانی با گوشواره های باروتی» ساخته رضا فرهمند آخرین آثاری هستند که در سی‌و ششمین جشنواره فیلم فجر روی پرده می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، در آخرین روز نمایش فیلم در سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «کار کثیف» و مستند «زنانی با گوشواره های باروتی» در پردیس سینمایی ملت به نمایش در خواهد آمد. این دو فیلم به ترتیب در سانس‌های 14 و 17 روی پرده می‌رود.

فیلم سینمایی «کار کثیف» ساخته خسرو معصومی یک کار اجتماعی است که در آن به موضوع مهاجرت پرداخته می‌شود. پدرام شریفی، الهام نامی، شاهرخ فروتنیان، لوون هفتوان، رضا فیاضی، خیام وقار، مهران نائل، اکبر معززی، نیکان فهیم نیا، کامران فیوضات، مسعود فروتن، آرزو ابی‌زاده، پیام احمدی‌نیا، ابراهیم عمادی، مهرداد فلاحتگر، حماسه دولتشاهی، رضا یوسفی، مهدی جمشیدی، سیدمهدی میراکبری، علی محمدی، سیمون باغداساریان، حسین زمانی، وحید حبیبیان، علی بهمنش، مرجان نکویی، نیما مهتابی، ساجده مرادپور، امیر پاسبان، امیرحسین آصفی، بهادر اونلو بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده؛ فرهاد تصمیم می‌گیرد برای مهاجرت به ترکیه سفر کند، اما به دلیل گرفتاری‌هایی که برایش رخ می‌دهد نه تنها مهاجرت، بلکه بازگشتش به ایران نیز در هاله‌ای از ابهام قرار می‌گیرد.

آخرین فیلم جشنواره سی‌و‌ششم، «زنانی با گوشواره‌های باروتی» به کارگردانی رضا فرهمند است. این کار درباره خبرنگاری عراقی به نام نورا است که مشغول تهیه گزارش از نبرد با داعش است و به همین واسطه با زنان مختلف داعشی و غیرداعشی مواجه می‌شود. در بخشی از «زنانی با گوشواره‌های باروتی»، زنان داعشی عرب، غیر عرب و زنانی را که قربانی داعش شده‌اند، می بینیم که نورا، با آنها مواجه می‌شود. رویکرد این مستند پرداختن به زنان و کودکانی است که در جنگ با داعش بودند. از همین رو برای اولین‌بار تصاویری از این زنان در یک اثر نشان داده می‌شود که تا به حال در هیچ مستند یا رسانه‌ای نمایش داده نشده است.

مستند «زنانی با گوشواره های باروتی در یازدهمین جشنواره سینمای حقیقت توانست جوایز بسیار را به دست آورد.