صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۱۵۴۶
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱

گروه جلسات و محافل ــ جلسه آموزش روخوانی، تجوید، صوت و لحن، ترجمه و تفسیر قرآن با تدریس حسن خسروی که شنبه‌ها در مسجد النبی مشیریه برگزار می‌شود به بیستمین سال تأسیس خود رسید.

حسن خسروی، مدرس قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا بیان کرد: در سال 1376 و در ایام ولادت با سعادت امام علی علیه السلام و دهه فجر انقلاب اسلامی، خداوند توفیق داد تا با حمایت و همت جمعی از عزیزان قرآنی در شهرک مشیریه تهران، جلسه آموزش علوم قرآنی را در روزهای شنبه راه‌اندازی کنیم که الحمدلله تاکنون مدت بیست سال است که با حضور نوجوانان و جوانان و دانشگاهیان علاقه‌مند، خداوند توفیق داده و بدون وقفه این جلسه را برپا کرده‌ایم که آثار و برکات فرهنگی و معنوی بسیار خوبی را دربر داشته است.

خسروی افزود: در این جلسه در چهار حوزه به کار آموزش می‌پردازیم: آموزش روخوانی، تجوید، صوت ولحن، ترجمه و تفسیر قرآن. یعنی در جلسه ما برای هر سطحی از سواد و تحصیلات و سن این امکان وجود دارد که عزیزان علاقه‌مند از مطالب جلسه استفاده کنند. همچنین چند روز قبل و در ایام دهه فجر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدباقر موسوی، امام جماعت مسجدالنبی شهرک مشیریه و خیل عظیم نمازگزاران، از کتاب «خانواده خوشبخت» تالیف و گردآوری حسن خسروی و سجاد خسروی که دارای مطالب آموزشی و خانوادگی و تربیتی با محوریت تعالیم روحبخش قرآن و عترت و نماز و... رونمایی شد که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

وی در پایان تاکید کرد: تمام مشکلات و گرفتاری‌های بشر در سراسر عالم ناشی از دوری از قرآن و عترت است که امیدواریم این دو یادگار گرانبهای پیامبر اکرم(ص) به نحو شایسته و بایسته در تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی نوع بشر پیاده‌سازی و مورد توجه قرار گیرد.

خسروی در پایان ضمن تشکر فراوان از امام جماعت مسجد النبی(ص) و هیات امنا و پایگاه بسیج و خادم محترم مسجد و نمازگزاران گرانقدر در طول بیست سال همکاری و حمایت و پشتیبانی برای برگزاری جلسه قرآن، برای همه خدمتگزاران به آستان مقدس قرآن و عترت آرزوی سعادتمندی و سلامتی کرد و یادآور شد که جلسه آموزش علوم قرآنی مسجدالنبی شهرک مشیریه روزهای شنبه در شش ماهه اول سال از ساعت 18 تا 20 و شش ماهه دوم سال بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

انتهای پیام