صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۱۵۶۷
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳
آیت‌الله العظمی سبحانی تبیین کرد:

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله العظمی سبحانی تاکید کرد: برخلاف دیدگاه برخی از اهل سنت که منظور از بیوت در آیه 36 نور «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَيُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ» را مسجد می‌دانند مراد، بیوت انبیاء و اولیاء الهی است.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ آیت‌الله العظمی سبحانی ۲۵ بهمن در درس خارج خود با اشاره به آیه «فِی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَیُذْکَرَ فِیهَا اسْمُهُ یُسَبِّحُ لَهُ فِیهَا بِالْغُدُوِّ وَالْآصَالِ»(نور/۳۶) گفت: اهل سنت بیوت را مساجد می‌گیرند در صورتی که در روایات خودشان، بیوت انبیاء بیان شده است.

وی افزود: وقتی آیه نازل شده پیامبر(ص) در مسجد بودند و وقتی این آیه را خواندند، فرمودند: منظور از بیوت، بیوت انبیاء است؛ همچنین سیوطی نقل کرده است که بیوت انبیاء منظور است؛ در اینجا ابوبکر، بلند شد و گفت: آیا خانه علی هم از این خانه‌هاست و پیامبر فرمود: بله بلکه بالاتر از آن است.

آیت‌الله سبحانی تصریح کرد: بیت همه ائمه(ص) و حضرت زهرا(س) از این قبیل است؛ سرداب امام عسکری، معبد امام هادی(ع) و امام عسکری(ع) بوده و کسانی که این مکان‌ها را منفجر می‌کنند ضد این بیوت و ضد آیه قرآن عمل می‌کنند.

این مرجع تقلید بیان کرد: در ایام فاطمیه حوادث زیادی گذشته است و فاطمه و بیت ایشان نیز این جایگاه والا را دارد که باید تبلیغ شود و طلاب نیز ضمن حضور در مجالس، از مطالعه و مذاکره دست برندارند.