صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۲۱۴۷
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۱

گروه سیاسی ــ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر روحانی، امروز 28 بهمن‌ماه و در آغاز مرحله دوم سفر خود به هندوستان، به طور رسمی در کاخ ریاست جمهوری این کشور، از سوی رئیس جمهور و نخست وزیر هندوستان مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، در مراسم استقبال رسمی از حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی پس از نواخته شدن سرود ملی ایران و هندوستان، رؤسای جمهور دو کشور از یگان تشریفات سان دیدند.

در جریان این مراسم به افتخار حضور رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه ۲۱ گلوله توپ شلیک شد و رؤسای جمهوری ایران و هندوستان، هیأت‌های عالی‌رتبه مقامات همراه را به یکدیگر معرفی کردند.

دکتر روحانی در پاسخ به این پرسشی درباره روابط ایران هندوستان گفت: اگر ما بتنوانیم در این سفر به نقطه ای از روابط عالی برسیم که اجداد ما در ایران و هندوستان داشتند، کار بزرگی کرده‌ایم.

مذاکرات رسمی و ملاقات رئیس جمهور و نخست وزیر هند و هیأت‌های عالی‌رتبه دو کشور قرار است در کاخ حیدرآباد نخست وزیر این کشور برگزار شود.

دیدار رسمی سه روزه دکتر روحانی از هند از روز پنجشنبه و با ورود به حیدرآباد در جنوب این کشور آغاز شد.

ادای احترام دکتر روحانی به گاندی؛ رهبر فقید سیاسی و معنوی هندوستان

رئیس جمهور همچنین با حضور در بنای یادمان مهاتما گاندی با نثار تاج گل به پدر استقلال و رهبر فقید سیاسی و معنوی هندوستان ادای احترام و دفتر یادبود یادمان ماهاتما گاندی را امضا کرد.
دکتر روحانی در دفتر یادبود یادمان گاندی نوشت:

"بسم الله الرحمن الرحیم
هر انسانی که به آینده سعادتبخش بشریت فکر می‌کند، به طور قطع و یقین از مرگ انسانهایی خاص در طول تاریخ همچون مهاتما گاندی متأثر می‌شود لکن آنچه انسانهای آزاد را همواره امیدوار می‌کند، حیاتبخش بودن افکار و اندیشه‌های انسانی، آزادی خواهانه و عدالت‌طلبانه این گونه انسانهاست.
مهاتما گاندی در مقطعی از تاریخ کشور بزرگ هند رهبری ملتش را برای بیرون راندن نیروهای استعمارگر از کشورش عهده دار شد. یکی از ویژگی‌های رهبریت وی نشر و ترویج اتحاد، محبت و دوستی، عدم خشونت، عدالتخواهی و قانونمندی در میان مردم با هر عقیده و مسلک بود که باعث شکفته شدن میوه استقلال کشورش گردید. بدیهی است تعالی سعادت بشریت در آینده نیز در گرو قانونمندی و استقرار عدالت است نه براساس آنچه قدرت‌های خودکامه مایلند به جهانیان دیکته بنمایند.
حسن روحانی
رئیس جمهور اسلامی ایران”

انتهای پیام