صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۴۳۷۱
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰

گروه جامعه ــ استفاده از نقوش، خطوط و رنگ‌های مختص هنر اسلامی در فضای شهر می‌تواند تاثیرات خوبی در شهر به جا بگذارد. اینکه هنگام عبور از یک خیابان با رنگ‌های فیروزه‌ای و خطوط اسلیمی خستگی یک روز از تنتان در برود و بتوانید کمی ذهن آشفته از زندگی شهر را آرام کنید.

به گزرش ایکنا؛ به‌نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، هنر سنتی طی سده‌های متمادی با تکیه بر غنای تحسین‌برانگیز در فرم و معنا در عرصه‌های گوناگون توانسته است حامل ارزش‌های معنوی برای مخاطبان باشد از این رو این سازمان در کارهای خود تلاش کرده تا این موضوع را در نظر داشته باشد و به این سمت حرکت کند، اثر محمد بیک‌زاده با همین هدف یکی از بخش‌های مهم فضای شهری را به خود اختصاص داده است.

این اثر که الهام گرفته از نقوش اسلامی است تلاش کرده تا ضمن تزریق ارزش های معنوی به فضای شهری، حال شهر را بهتر کند، خود او در این مورد گفت: این اثر عنوان خاصی ندارد و با استفاده از پروفیل های آهنی نازک درست شده است.

وی درمورد ابعاد اثر گفت: ارتفاع کار 6 متر و کل کار 5/2 در 5/2 متر ساخته شده است و استفاده از نقوش اسلامی در آن تلاش دارد تا هنر اسلامی را در معرض دید عموم قرار دهد.

اثر حجمی ابوسعید ابوالخیر یکی دیگر از کارهای این هنرمند بود که به آن اشاره کرد و گفت: این اثر یک کار فیگوراتیو است که در میدان منیریه نصب شده و جنس کار از بتون است.

یادآور می‌شود اثر محمد بیک‌زاده، شنبه (5 اسفند ماه) در اتوبان چمران ابتدای فاطمی نصب شد.