صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۵۲۲۶
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۰

گروه ادب ــ مدیر اجرایی مرکز طبع و نشر قرآن از چاپ قرآن 13 سطری به درخواست مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد.


محمد بابایی، مدیر اجرایی مرکز طبع و نشر قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا‌؛ درباره چاپ قرآن 13 سطری به کوشش این مرکز عنوان کرد: این قرآن پیش از این توسط کمیته امداد امام خمینی به چاپ رسیده بود که مجدداً از طرف سازمان اوقاف درخواست شد که این قرآن به چاپ برسد.
وی با اشاره به اینکه اوقاف خواهان چاپ این قرآن با شکل و شمایل جدید شده است، ادامه داد: ویژگی قرآنی که به درخواست این مرکز به چاپ می‌رسد آن است که از فونت جدید مرکز طبع و نشر قرآن در چاپ آن استفاده شده است.
به گفته بابایی،‌ ترجمه محققان این مرکز در این قرآن به صورت زیرنویس تنظیم شده و صفحه‌آرایی جدید در آن صورت گرفته که به صورت 13 سطری و مانند گذشته تنظیم شده است که به نسبت کارهای مشابه، از درشتی و خوانایی بیشتری برخوردار است.
وی در بخش پایانی سخنانش با ابراز امیدواری نسبت به اینکه این قرآن تا روزهای پایانی سال به بازار نشر ارائه شود، اظهار کرد: این قرآن با کیفیت مطلوبی به چاپ رسیده است و مراحل تجلید آن رو به پایان است.

انتهای پیام