صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۷۹۷۸
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
منبرهای یک دقیقه‌ای؛

گروه جامعه ــ حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی حیات طیبه بودند و پرداختن به این الگو موجب رسیدن به حیات طیبه می‌شود و حیات طیبه نیز انسان را به سعادت دنیا و آخرت می‌رساند.

به گزارش ایکنا؛ بر اساس آیات قرآن کریم رسیدن به ‌حیات طیبه نیازمند تبعیت از دستورات الهی و به دنبال آن پیروی از فرمایشات پیامبر خدا(ص) و اولیای الهی است. خداوند متعال عمل هیچ فردی را ضایع نمی‌کند، همان‌طور که در آیات قرآن کریم نیز اشاره‌ شده است، هر فردی که مؤمن به خداوند، رسول و قیامت باشد و عمل صالحی را انجام دهد به حیات طیبه می‌رسد.

انسان قبل از فرارسیدن زمان مرگ باید عملکرد خود را مورد ارزیابی قرار دهد و خداوند متعال نسبت به تمام مباحث دنیای مادی آگاهی دارد؛ اما آبروی همه را حفظ می‌کند. زندگی همراه با خیر و نیکی ارزشمند و کاربردی است؛ اگر زندگی از حیات طیبه دور باشد به ضرر افراد می‌شود؛ چراکه در این صورت انسان بذرهای نامناسبی را برای آخرت خود کنار می‌گذارد.

حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی حیات طیبه هستند؛ پرداختن به الگوی فاطمی موجب رسیدن به حیات طیبه می‌شود و حیات طیبه انسان را به سعادت دنیا و آخرت می‌رساند. انسان الگوی حیات طیبه باید بهترین بنده برای خداوند متعال و بهترین مطیع برای پیامبر اکرم(ص) باشد.

یک بانو باید بهترین فرزند برای پدر و مادر، بهترین همسر برای شوهر، بهترین مادر برای فرزندان خود و بهترین الگو برای افراد صالح باشد تا بتواند در جایگاه الگوی حیات طیبه قرار گیرد. حضرت فاطمه زهرا(سلام‌الله علیها) با عملکرد درخشان خود لقب «ام‌أبیها، مادر پدر» را به خود اختصاص داده‌اند؛ ایشان در رخدادها و اتفاقات مختلف در کنار رسول خدا(ص) بودند و از همان ابتدای عمر خود برای تعالی و گسترش اسلام تلاش کردند.

«حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمد حسینی قزوینی - شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س)- زمستان 96»

انتهای پیام