به گزارش ایکنا حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امروز، 18 اسفندماه، در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران، با اشاره به مناسبت 14 اسفند و غائله بنیصدر گفت: یکی از عبرتهای تاریخ انقلاب قضیه بنیصدر است. بنی صدر سر سفر امامت، ولایت و خون شهدا آمد و بالاخره آرای مردم را با هر کیفیت جلب کرد. رأی آوردن به هیچ وجه ملاک نیست، اما به محض اینکه سکان اداره مملکت را به دست گرفت طغیان کرد و خودش را از بدنه مردم انقلابی و حزباللهی جدا کرد و مشتی غربگرا دور او را گرفتند و او هم برای راضی کردن آنها متن مردم را کنار گذاشت و بیاعتنایی کرد.
وی با بیان اینکه هر کسی از پرچم ولایت فاصله بگیرد هم مردمی نیست و هم متدین نیست، گفت: ولایت در اسلام هم مظهر دیانت است و هم مظهر جمهوریت؛ ولی فقیه در اسلام بلندگوی مردم و حامی مستضعفان و دلسوز تودهها است و از متن آنها برخاسته و از آنها هیچگاه جدا نمیشود.
صدیقی اظهار کرد: لذا همه مسئولان لازم است هر از چندگاهی با خدا خلوت کنند و ببینند عوض نشده باشند. کجا بودند و الان کجا هستند و اطرافیانشان چه کسانی بودند و الان چه کسانی هستند؛ دوست هستند یا دشمن. اگر محاسبهای نداشته باشیم گرفتار سرنوشت بنیصدر خواهیم شد که تمام شد و رفت و امروز هیچ حایگاهی ندارد.
خطیب جمعه تهران در ادامه به راهیان نور اشاره کرد و گفت: جنگ 8 ساله یک مقطع تاریخی نیست بلکه یک کلاس دایری است که با حضور شهیدان برگزار میشود. امام(ره) با نفس حق خود معلمان زندگی را در کلاس جبهه تربیت کرد. لذا جریان جبهه یک کلاس مستمر، قانون، درس اخلاق، سیاست، زهد و ایثار است.
وی اظهار کرد: کسانی که آن دوره را ندیدهاند با رفتن به مناطق عملیاتی، با ذخائر فراوان معنوی برمیگردند.
صدیقی با اشاره به جشن عاطفهها گفت: در ایام پایان سال هستیم و ترافیک خیابانها نشانه تکاپوی مردم برای خرید است. اما بدانید در جمع شما از فامیل، همسایه تا فقرا و نیازمندان و زلزلهزدگان و ... اشخاصی هستند که آهی در بساط ندارند اما فرزند دارند و عاطفه دارند و شرمنده زن و بچه هستند.. لذا در جشن عاطفهها کم نگذارید.
خطیب جمعه تهران در ادامه به چهارشنبه سوری اشاره کرد و گفت: اسلام با سنتهای ملی هیچگاه مقابله نکرده است و تهدیدها را به فرصتها تبدیل کرده است. دشمان بنا داشتند در دی، بهمن و اسفند با طرحهایی که داشتند کشور را بهم بریزند اما لطف خدا، هدایت بینظیر رهبری و بصیرت مردم مانع موفقیت آنها شد.
وی عنوان کرد: هم امام(ره) و هم رهبری نقطه عطف هستند و عمود خیمه امنیت، استقلال و عزت کشور و هدایتگر بصیر. تمام سخنان ایشان نو است و نسخههایش منطبق با درهاست؛ شیرازه را حفظ کرده و بصیرتها را تقویت میکند و آینده را بهتر از گذشته میداند.
صدیقی ابراز کرد: مسئولان هم مانند مردم زیر پرچم ولایت باید به داشتن چنین رهبری افتخار کنند؛ رهبری که واسش به عائله خداست و خودیتی ندارد و همه زندگیاش دین و مردم است. از این رهبر باید درس گرفت که این توطئههای عظیم جهانی را خنثی کرد.
وی یادآور شد: انشالله در چهارشنبه سوری، آنهایی که بعضا توجه ندارند بدانند هم امنیت روانی جامعه را به هم نریزند و هم جان خود را در آتشسوزیها به خطر نیندازند.
صدیقی در ادامه با اشاره به سفر وزیر امور خارجه فرانسه به ایران و اظهارات معاندانه و مداخلهجویانه پیش از سفر او در خصوص توان و اقتدار موشکی ایران و حضور منطقهای ایران گفت: او در ایران جوابهای مناسبی دریافت کرد. اما اینکه او دلال آمریکا شود و به ما بگوید برای حضور در منطقه از ما اجازه بگیرید به هیچوجه پذیرفته نیست. البته رهبر معظم انقلاب هم حکیمانه پاسخ دادند که منطقه به شما چه ربطی دارد. آمریکا هر جا حضور داشته فتنهگری کرده است. چطور میشود که امریکا در منطقه ما حضور داشته باشد اما ایران با همسایگان خود ارتباط نداشته باشد. در این جهت اجازه مداخله تاکنون به احدی ندادهایم و از این به بعد هم به هیچ قدرتی اجازه این فضولیها را نخواهیم داد.
بنابراین گزارش خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه با بیان اینکه انسان بیخدا همواره در تنگناهای زندگی سرگردان است، گفت: تقوا مشکلات را آب میکند. تقوا در سه جبهه بسیار مؤثر است؛ رشد فردی، انسجام خانوادگی و ترقی اجتماعی. اولین ویژگی صداقت است و دومی و سومی امانت و وفای به وعدهها است.
وی افزود: اگر در این سه زمینه کسی اهل مراقبه نبود، منافق است هر چند روزه و نماز را ادا کند. کسی که امانتهای اجتماعی، سیاسی و فردی به او سپرده شود و به پست خودش خیانت کند و به دنبال کار خودش باشد منافق است.
صدیقی اظهار کرد: کسی که به امانت و در رأس ان همین پستهای حکومتی است، خیانت میکند منافق است. خدا در قرآن میفرماید: «ان الله یامرکم ان تودوا الامانات الی اهلها». یک امانت مطلق داریم که اهل و نااهل ندارد که همه مکلف هستند از هرکسی مالی، سری و ... به امانت دارند امین آن باشند.
وی عنوان کرد: اما در این آیه «اهل» به مسئله حکومت و ولایت و مناصب حکومتی اشاره دارد. کسانی که در عزل و نصبها دقت نمیکنند اینها علائمی از نفاق در آنهاست. مسئله بعد قولها و وعدههایی است که افراد میدهند و انجام نمیدهند. این از بین برنده اعتماد است و این جامعه را به نفاق دچار میکند.
صدیقی در ادامه با تبریک میلاد مسعود حضرت فاطمه زهرا(س) و ولادت امام خمینی(ره)، گفت: فاطمه زهرا(س) انسان کامل و اسم اعظم است. جلوه جمال و جلال الهی است. مأموریت حضرت زهرا(س) تجلی عبودیت محض است و هر جای زندگی ایشان که مشاهده شود همه جا بنده بوده است. بانوی آزادهای که همه وجودش ذوب در ذات احدیت است.
وی افزود: صفات حضرت زهرا(س) مانند کفوش امام علی(ع) صفات متضادی است. در مادری، عواطف همسرداری یک چشمه زلال است و مظهر محبت است. اما در جبهه جنگ در معالجه پدر مجروحش در جنگ احد و همراهی با همسر رزمندهاش مظهر شدت در مقابل دشمن است.
خطیب جمعه تهران اظهار کرد: حضرت زهرا(س) ام الکتاب و ام ابیهاست و پدر او پدر امت است و لذا او مادر امت است. حضرت فاطمه(س) الگوی همه انسانهایی است که به ارزش انسانی میاندیشند و عطش آدم شدن دارند. حضرت زهرا(س) معلم خداست و محدثه و صاحب مصحف است و اخبار غیب را میداند و امین وحی بر قلبش نازل میشود و کاتب حضرت زهرا(س) امیرالمومنین علی(ع) ، کاتب قرآن، است.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) برای بانوان ما یک الگوی خاص است، گفت: ایشان به بانوان ما درس مادری، همسری، خانهداری، اقتصاد مقاومتی و همراهی با یک همسر رزمنده تا جبهه جنگ میدهد.
صدیقی عنوان کرد: حضرت زهرا(س) کوثر است و چشمه انقلاب ایشان پایان ندارد و همچنان نیروخیز، نیروساز و افشاگر چهره منافقان و نفوذیهاست. حجاب و عفت فاطمه(س) و نامحرمگریزیاش آن چنان ابهتی دارد که در روایات داریم که وقتی حضرت زهرا(س) را مشاهده میکردند مسئله جنسیت زنانگی را نمیدیدند بلکه گویا جلال نبوت و عظمت رسالت را در چهره ایشان تماشا میکردند. وقتی حرکت میکرد هرکسی ایشان را میدید کیفیت راه رفتن پیامبر(ص) در ذهنش تداعی میشد و این شباهت در سبک زندگی، مبارزات، محبت، شدت بر کافران و منافقان و ...مشاهده میشد و آیینه تمامنمای جلال و جمال الله بوده است.
وی افزود: امروز بانوان ایرانی در میان دو جریان تاریخی در نگاه به زن قرار دارند؛ جریان شرقی که زن را در حاشیه و بیتأثیر در ساختن تاریخ میداند و دیگری جریان غربی که زن را عنصر بازیچه و عروسک هوسبازان میداند و موجودی است که مأموریتش این است که وضعیت خاص زنانگی بر انسانیتش غلبه کند و جنس مرد را در هوسش هیجانی کند.
صدیقی عنوان کرد: بین این دو جریان الگوهایی ماند حضرت زهرا(س)، حضرت خدیجه(س)، حضرت زینب(س) و ... قرار دارند و این الگوها زنان ایرانی را در تراز انقلاب و شهدا قرار دادهاند. این زنان هم در صحنههای سیسی و انقلابی دوشادوش مردان نقشآفرینی میکنند و هم در محراب عبادت به مقام عرفان میرسند.
خطیب جمعه تهران ابراز کرد: امروز در عرصههای علمی، پژوهشی و پزشکی و معرفتی گاهی بانوان ما بر مردان پیشی میگیرند و این هنر انقلاب و امام(ره) و رهبری پیامبرگونه آمیخته با حکمت است.. از همین رو روز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر را به بانوان تبریک عرض میکنیم.
وی تأکید کرد: بعد از مقام ربوبیت و شؤنات آن، مقامی به درجه مقام مادری نمیرسد. مادر جلوه ربوبیت و خلاقیت و صفات جمال خدا همانند ودود، رئوف و رحیم است. پدر و مادر در اسلام کرامت دارند اما مادر در اسلام جایگاه خاص خود را دارد.
صدیقی عنوان کرد: در مقابل این الگو، الگوی غربی زنان قرار دارد که مایه شرمندگی است. آنها مدتها زنان شرقی را فریفتند که زنان غربی آزادند. امروز از زبان مسئولان زن غربی و اروپایی میشنویم که از خشونت جنسی و غیر جنسی مردان در ادوار گذشته مینالند.
وی ادامه داد: زن غربی امروز هیچ جایگاهی از هویت انسانی برای خودش احراز نمیکند و احساس حقارت میکند و ابتکار عمل ندارد. اخیرا نخستوزیر انگلیس وزیری را به عنوان وزیر «تنهایی» معرفی کرده است. از جمعیت 54 میلیونی انگلیس، 9 میلیون نفر تنها زندگی میکنند و هیچ کسی را ندارند. از این ناگوارتر آن است که نسل بشر به مرور در حال منقرض شدن است و ازدواج در حال کم شدن است. در غرب ازدواج با حیوانات در حال باب شدن است. لذا رشد جمعیت در دنیای غرب منفی است و اگر با این روند پیش بروند در آینده بساط بشر برچیده میشود؛ لذا درود بر اسلام و سلام بر حضرت فاطمه(س) و فرزندانش.
خطیب جمعه تهران ابراز کرد: حضرت زهرا(س) خیر کثیر و خیر مطلق است و هیچ شری در وجودش نیست و نسل کثیر است. دلداگان به ایشان مسئله ازدواج را جدی بگیرند و موانع آن را برطرف کنند و نسل کثیر داشته باشند.این وظیفه رسانهها، صاحبان قلم، اموزش و پرورش و دانشگاههاست که در تبیین این مسئله وارد عمل شوند و طرحهای نو دراندازند.
صدیقی اظهار کرد: دنیا با همه امکانات فرهنگیاش به دنبال رخنه در خانوادههای ایرانی است تا خانوادههای ما هم مثل خانوادههای غربی، بیمار شده و از هم بپاشد تا جامعه از هم پاشیده شود. در این راستا خیلی کار کردهاند و ودعدهها داده بودند.
وی یادآور شد: در زمینه حجاب دیروز رهبری انقلاب بخشی از خون جگر خود را بیان کردند که بیرونیها با همه تبلیغات حجیم خود از زمان رضاخان به دنبال تحمیل فرهنگی به حجاب زنان ایرانی بودند. زنان ایرانی از قبل از اسلام محجبه بودند و چادر از افتخارات ایرانی است. بیحجابی تحمیل است و عجب از برخی خواص است که پدرانشان جزو مدافعان حجاب بودند و در دین شاخص بودند، حرفهایی میزنند.
صدیقی عنوان کرد: این بیحجابی است که تحمیل به زن ایرانی و مسلمان است. حجاب برای بانوی اسلامی کرامت، صیانت، عزت، سنگر و نشانه استقلال فرهنگی، هویت دینی و اصالت ملی است. ما به حجاب بانوان خود افتخار میکنیم و از بیحجابی تحمیلی نفرت داریم. ملت ایران حال که این همه شهید داده است زیر بار تحمیل بیحجابی و بدحجابی نخواهد رفت.
وی با تذکر به مسئولان در خصوص برگزاری مجالسی که اعمال خلاف شئون اسلامی در آن رخ میدهد، گفت: مسئولان مواظبت کنند که کار را به دست کسانی ندهند که بعد مجبور به عذرخواهی شوند. رهبر معظم انقلاب به تأسی از امام(ره) دیدید که با چه استحکام و بیان لطیفی مطالبی را در خصوص حجاب فرمودند و لازم است همه مسئولان، ادارات، صداوسیما، رسانهها برای خدا وارد عمل شوند و از حضرت زهرا(س) الگو بگیرند و برای تقرب به ساحت مقدس این بانوی بزرگوار، از این به بعد به جای ایجاد شبهه، به تحکیم بنیانهای خانواده بپردازند و جوانان را به متانت و دوری از ابتذال دعوت کنند.
انتهای پیام