صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۸۳۸۱
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴
فقهی‌زاده تأکید کرد:

کانون خبرنگاران نبأ ــ معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد، ظرفیت شهرداری‌ها در توسعه فعالیت‌های قرآنی را بسیار بالا دانست و اظهار کرد: ما از این ظرفیت در برپایی نمایشگاه قرآن سال آینده بهره خواهیم برد ولی برخی از دست‌اندر‌کاران از این ظرفیت‌ها یا بی‌اطلاع بوده و یا عملا به آن بی‌توجه هستند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مبشرین، عبدالهادی فقهی‌زاده، صبح پنجشنبه، 17 اسفند در جلسه با هیئت مدیره مؤسسات «نورالثقلین» و «بینات» بوشهر اظهار کرد: در جهت هم‌افزایی‌ها در امور قرآنی باید موازی‌کاری‌ها حذف شود و با برگزاری جلسات متعدد سعی بر این داریم که به این مهم برسیم که اولین قدم آن هم برگزاری مشترک مسابقات حفظ و مفاهیم توسط وزارت ارشاد و اوقاف به صورت مشترک بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تهیه بانک اطلاعات جامع فعالین قرآنی افزود: در جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی در این خصوص بارها تاکید شده و در معاونت قرآن و عترت سامانه‌ای برای این امر طراحی شده و امیدواریم انشاء‌الله به این هدف برسیم.
فقهی‌زاده به تراکم برنامه‌های قرآنی در دو ماه پایانی سال هم اشاره کرد و ادامه داد: موضوع تراکم برنامه‌های قرآنی در دو ماه آخر سال معضلی است که در تمام کشور با آن مواجه هستیم، ما اعتقاد داریم فعالیت‌های قرآنی باید مستمر و در طول سال ادامه‌دار باشد و سعی داریم این برنامه‌ها  را حداقل در شش ماه پایانی سال پراکنده کنیم تا از این تراکم کم شود.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد تنها معاونتی است که دو سوم فعالیت‌های آن در مراکز استان‌ها انجام می‌شود و به همین دلیل باید به ظرفیت استان‌ها بیشتر توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: بعضی ظرفیت‌هایی که در استان‌هایی مثل فارس و بوشهر وجود دارد، در مرکز کشور و یا استان‌های بزرگ فرهنگی وجود ندارد و باید از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده کرد.
فقهی‌زاده از تشکیل کارگروه مناطق مرزی و محرم خبر داد و افزود: در بدو ورود به معاونت قرآن و عترت کارگروه مناطق محروم و مرزی تشکیل شده و برنامه‌هایی برای حمایت از فعالیت‌های قرآنی در این مناطق داریم.
رئیس کمیته راهبردی قرآن، حدیث و معارف اسلامی با مهم شمردن فعالیت رسانه‌ای در زمینه قرآن و معارف اسلامی از عملکرد پایگاه خبری مبشرین تجلیل کرد و گفت: در حال راه‌اندازی مجله حدیث زندگی و مجله شبنم ویژه کودکان با تولید محتوای فاخر در این زمینه هستیم.
فقهی‌زاده ظرفیت شهرداری‌ها در توسعه فعالیت‌های قرآنی را بسیار بالا دانست و اظهار کرد: ما از این ظرفیت در برپایی نمایشگاه قرآن سال آینده بهره خواهیم برد ولی برخی از دست‌اندرکاران از این ظرفیت‌ها یا بی‌اطلاع بوده و یا عملا بی‌توجه هستند.
مریم بشیری
انتهای پیام