صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۸۹۵۰
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳

گروه اندیشه ــ مقاله «ارتباط دین و سلامت از منظر آیات و روایات» در شماره چهارم از دو فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات حدیث پژوهی منتشر شد.

به گزارش ایکنا؛ مقاله «ارتباط دین و سلامت از منظر آیات و روایات» نوشته محمد کرمی‌نیا در دو فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات حدیث پژوهی وابسته به جامعه المصطفی العالمیه به رشته تحریر در آمد.
در چکیده این مقاله آمده است که اعتقاد و التزام به آموزه‌های نظری و عملی دینی، منجر به پیدایش یک نحوه تفکر خاص راجع به عالم و آدم و ایجاد نوعی از سبک زندگی می‌شود که می‌تواند در سلامت جسمانی انسان اثرات ثمربخش و مثبتی داشته باشد. در بعد سلامت روانی دین دارای آثار مثبت فراوانی است. آموزه‌های نظری دین در این باب دارای اهمیت فراوانی هستند؛ زیرا به زندگی معنا بخشیده و آن را از خطر پوچی، بی انگیزگی و افسردگی‌هایی که بر اثر بی‌معنایی پدید می‌آیند نجات می‌بخشد.
ایجاد تعادل روانی عاطفی و حل تعرضات درونی افراد، ثمره عمل به آموزه های اخلاقی دین است. آموزه‌های عملی دین نیز در سلامت روان تاثیرات شگرفی دارند. از آنجا که انسان موجودی یکپارچه و دارای ابعاد و ساحات وجودی مختلفی چون ساحت جسمانی، ساحت عاطفی، ساحت عقلانی، ارادی و ... است و هدایت و بهروزی این موجود بدون در نظر گرفتن همه این ساحات در کنار یکدیگر میسر نیست و از آن سوء دین الهی به منظور هدایت و به سعادت رساندن این موجود نازل شده، امکان ندارد نسبت به مقوله مهمی چون سلامت جسمانی، روانی وی و نیز بهداشت و سلامت محیطی که وی در آن زندگی می‌کند، بی‌تفاوت باشد.

انتهای پیام