صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۹۴۷۳
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷
حجت‌الاسلام فلاحی:

کانون خبرنگاران نبأ ــ معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) بیان کرد: حرم بانوی کرامت و بقاع متبرکه به‌عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های هنری است و هر فردی که در حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) حضور می‌یابد جلوه‌های بسیاری از هنر اسلامی را مشاهده می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) حجت‌الاسلام ‌والمسلمین صفر فلاحی، معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) در مراسم اختتامیه نمایشگاه هنرهای اسلامی که در کتابخانه آستان مقدس کریمه اهل‌ بیت(س) برگزار شد، با اشاره به اینکه آستان مقدس نسبت به فعالیت‌های مختلف در حوزه هنرهای اسلامی نگاهی ویژه دارد، اظهار کرد:‌ آستان‌های مقدس از بهترین فضاها برای شکل‌گیری هنرهای اسلامی هستند.
معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه(س) از حرم بانوی کرامت و بقاع متبرکه به‌عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های هنری یاد کرد و گفت: هر فردی که در حرم مطهر کریمه اهل‌ بیت(س) حضور می‌یابد، جلوه‌های بسیاری از هنر اسلامی را مشاهده می‌کند.
وی با بیان اینکه هنر در عرصه اشتغال‌زایی کاربردهای بسیاری دارد، مطرح کرد: اشتغال خانگی به صنایع دستی بهترین نوع اشتغال برای بانوان است چرا که شرایط مورد نیاز اشتغال بانوان در این حوزه صنایع دستی مورد توجه قرار می‌گیرد.
فلاحی با تأکید بر اینکه مردم دنیا ایرانی‌ها را با هنر می‌شناسند، عنوان کرد: بزرگ‌ترین هنر، هنر ساختن انسان‌هاست و تلاش ما در عرصه‌های مختلف باید با هنر ساختن انسان و هدایت او به سمت خداوند متعال دنبال شود.
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین فلاحی از فرا رسیدن روز گرامیداشت مقام شهید یاد کرد و گفت: نعمت‌های کنونی ایران اسلامی را مدیون خون شهدا هستیم و امیدواریم بتوانیم در مراحل مختلف زندگی قدرشناس آن‌ها باشیم.

انتهای پیام