صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۹۵۵۶
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷

گروه جامعه ــ اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز با تغییر نام خیابان نفت تهران به نام محمد مصدق موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز خود به تغییر نام خیابان نفت به نام «محمد مصدق» در آستانه 29 اسفند‌ماه، روز ملی شدن صنعت نفت، رأی مثبت دادند.

پیش از این نیز کمیسیون نامگذاری شورای شهر به تغییر نام خیابان نفت شمالی به نام مصدق رای داده بود.

به گزارش ایکنا، جالب است بدانید چندین سال پیش در کشور مصر خیابانی را به نام مرحوم مصدق، نخست وزیر سابق ایران نامگذاری کردند و هنوز در تهران که پایتخت ایران است، خیابانی به نام مصدق وجود ندارد. حدود چهار ماه پیش این موضوع در شورای شهر تهران مطرح شد و از طریق کمیسیون نامگذاری خیابان‌ها و معابر قدم به قدم برای نامگذاری خیابانی به نام مصدق پیش رفت. 

در این باره نیز محمد حق‌شناس، رئيس كميسيون نام‌گذاری با انتشار پیامی در توئیتر خود نوشت: با تغيير نام خيابان نفت به دكتر‌محمد‌مصدق به اتفاق آرا موافقت شد.

همچنین حجت نظری دیگر عضو شورای شهر تهران بر وعده محقق شده شورای در این نامگذاری تاکید کرد.