صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۱۲۵۹
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳

گروه بین‌الملل ـ پخش فیلم موهن به اسلام از تلویزیون دولتی هلند خشم فعالان حقوقی این کشور را برانگیخت.

به گزارش ایکنا به نقل از aabbir.com؛ فعالان حقوقی در هلند پخش فیلم موهن به اسلام را که توسط حزب افراط‌گرای «آزادی» به منظور استفاده در تبلیغات انتخاباتی آماده و از تلویزیون دولتی این کشور(NPO) پخش شد، به شدت محکوم کردند.

بسیاری از شهروندان هلندی و اقلیت مسلمان در این کشور با انتشار مطالبی در شبکه‎های اجتماعی خواستار تحریم این فیلم شدند.

«الیا دی فریس» یک فعال هلندی با قبیح خواندن این فیلم، در این باره تصریح کرد: زمان اختصاص داده شده به احزاب سیاسی در تلویزیون دولتی هلند همیشه ترسناک بوده و کاری که حزب افراط‌گرای «آزادی» در این باره انجام داده، اقدامی تند و زننده است.

أریک دیگر فعال هلندی در این باره تصریح کرد: حزب برای آزادی می‎خواهد مسلمانان را جنایتکار معرفی کند اما طبق قانون نمی‌تواند صراحتا چنین چیزی بگوید لذا تنها در ارتباط با دین اسلام حرف می‌زند.

انتهای پیام