صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۲۳۵۴
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱

گروه ادب ــ کتاب «دانه‌های انار» عنوان اثری از سوره مهر است که به خاطرات آزاده حسین کرمی اختصاص دارد.

به گزارش ایکنا؛ کتاب «دانه‌های انار» شامل خاطرات خودنوشت آزاده حسین‌ کرمی است که به کوشش انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

در بخشی از این کتاب آمده است: «هنوز چند هفته‌ای از آغاز جنگ نگذشته بود که تعدادی از خانواده‌های جنگ‌زده به روستای ما آمدند. از طرف ستاد امور جنگ‌زدگان هر چند وقت یک بار با یک وانت مقداری آذوقه، پوشاک و نفت و دیگر مایحتاج را بین جنگ‌زدگان تقسیم می‌کردند. پدرم برنامه‌ای در روستا اجرا کرد تا لااقل نان آنها تهیه شود. آن موقع در روستا نانوایی نبود.»

این کتاب شامل 12 فصل است که درباره دفاع مقدس و اسارت نوشته شده است. در مقدمه این اثر می‌خوانیم: «در شکل‌گیری،‌ تحقق و تداوم انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک انقلاب شگرف و تاثیرگذار مردمی عناصر مختلفی نقش داشته و دارند که به جرئت بارزترین عناصر موثر آن را می‌توان رهبری دینی و عشق و علاقه آحاد مردم به اسلام و دفاع از ارزش‌های تبلور یافته در نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.»

این کتاب در 2500 نسخه، به بهای 40 هزار تومان و در 614 صفحه منتشر شده است.

انتهای پیام