صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۲۷۹۲
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱
بهاری تشریح کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیر مؤسسه قرآنی مدینةالرسول(ص) قزوین با اشاره به نکاتی از رقابت‌های شوق تلاوت گفت: قاریان تازه نفس این مسابقات می‌توانند سفیران قرآنی برای دیگر کشورها باشند به عبارت دیگر هرچه کیفیت فعالیت در حوزه قرآنی بالاتر باشد، می‌توان مذهب تشیع را با تلاوت‌های این قاریان نوجوان و جوان به دیگران منتقل کنیم.

سلیمان بهاری، مدیر مؤسسه قرآنی مدینةالرسول(ص) قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در خصوص مسابقات شوق تلاوت، اظهار کرد: حدود سه سالی که این مسابقه در حال برپایی است، در واقع می‌توان گفت این برنامه، برنامه خوبی است که شوق خاصی ‌میان دانش‌آموزان و نوجوانان در سراسر کشور ایجاد می‌کند.
وی ادامه داد: ضمن اینکه برپایی این مسابقات چالش‌ها و رقابت‌های تنگاتنگی میان نوجوانان نیز ایجاد می‌کند چراکه موجب بالا آمدن برخی و حذف برخی دیگر در مرحله نیمه‌نهایی و مقدماتی این مسابقات شده است.
بهاری با اشاره به بحث بودجه رقابت‌های شوق تلاوت افزود: هیچ بودجه‌ای برای برپایی مرحله مقدماتی مسابقات شوق تلاوت در نظر گرفته نمی‌شود. مرحله نیمه نهایی این مسابقات که سال نخست در جزیره کیش برگزار شد، انصافاً خوب بود و سال دوم نیز به صورت نسبی از شرایط مطلوب مکانی برای اسکان برخوردار بوده است و اما امسال که سال سوم این رقابت‌ها بود از لحاظ اسکان در شرایط مناسبی نبوده است.
مدیر مؤسسه قرآنی مدینةالرسول(ص) قزوین با تأکید بر اینکه شأن قرآن این نیست، تصریح کرد: رقابت‌های شوق تلاوت با مخاطبان نوجوان نیازمند توجه بیشتر مسئولان است زیرا این نوجوانان و جوانان پایه‌های قرآنی کشور را می‌سازند. هنگامی که این قراء تازه نفس این مشکلات را می‌بینند دید درستی به مسئولان نخواهند داشت.
وی با اشاره به مرحله نهایی رقابت‌های شوق تلاوت که در کربلای معلی برگزار شد، اظهار کرد: این سفر، یک سفر معنوی است که خیلی از افراد آرزوی رفتن به این سفر را دارند آن هم در نوجوانی و جوانی که این نصیب متسابقان راه‌یافته به مرحله نهایی این مسابقات شد.
بهاری اضافه کرد: اما مسئولان برای برپایی مقدمات رقابت‌های شوق تلاوت در مرحله نهایی نیازمند هزینه‌ها و بودجه‌هایی هستند، هرچند کمک می‌شود اما خیلی کم است و از سوی دیگر این بودجه دیرهنگام به مسئولان این مسابقات رسیده می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآنی مدینةالرسول(ص) قزوین بیان کرد: بحث دیگر، بحث جایزه و هدایای این رقابت‌ها است در هر مسابقه‌ای اهدای هدایای خوب، مشوق مناسبی برای متسابقان و استمرار در این راه است، درحالی که به حائزان رتبه‌های برتر این مسابقات تنها لوح تقدیر و قرآن نفیس هدیه داده می‌شود، صحیح است که این سفر هدیه معنوی برای شرکت‌کنندگان است اما این نقطه معیوب این مسابقات است.
وی ادامه داد: مسئولان این مسابقات می‌خواهند که به متسابقان برتر هدایایی را به مانند دیگر مسابقات قرآن اهدا کنند اما به‌دلیل بودجه ناکافی و هزینه بلیط هواپیما و فراهم کردن دیگر مقدمات حضور این افراد در کربلای معلی، اعتباری برای هدایای آنها باقی نمی‌ماند.
بهاری اظهار کرد: درست است فراهم شدن شرایط حضور در این سفر معنوی نوعی حس خاص را به شرکت‌کننده القا می‌کند اما پس از چند بار حضور در این رقابت‌ها و رسیدن به مرحله نهایی و در کربلای معلی این امر برایش عادی می‌شود اما اگر جایزه مطلوبی برای این امر در نظر گرفته شود، کیفیت تلاوت بالاتر می‌رود.
وی در پایان عنوان کرد: این قاریان تازه نفس می‌توانند سفیران قرآنی برای دیگر کشورها باشند به عبارت دیگر هرچه کیفیت فعالیت در حوزه قرآنی بالاتر باشد، می‌توان مذهب تشیع را با تلاوت‌های این قاریان نوجوان و جوان به دیگران منتقل کنیم.
انتهای پیام