صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۳۷۰۱
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
براساس خاطرات جانبازی آزاده؛

گروه هنر ــ «رقص روی یک پا» عنوان نمایشی به کارگردانی مصطفی غلامی است که براساس خاطرات جانباز آزاده اسماعیل یکتایی لنگرودی به نگارش درآمده و تولید شده است و همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی در تماشاخانه ماه حوزه هنری به روی صحنه خواهد رفت.

مصطفی غلامی، کارگردان تئاتر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: «رقص روی یک پا» عنوان کتابی حاوی خاطرات جانباز آزاده اسماعیل یکتایی لنگرودی است که توسط مصطفی مصیب‌زاده به رشته تحریر درآمده و انتشارات «سوره مهر» حوزه هنری نیز آن را به طبع رسانده است.

وی گفت: شخصاً این کتاب را خواندم و از آنجا که روایتی جذاب داشت برای دریافت اطلاعات تکمیلی با اسماعیل یکتایی؛ جانباز جنگ تحمیلی نیز وارد مصاحبه شدم که نتیجه روایت کتاب و مصاحبه با جانباز نگارش نمایشنامه‌ای شد که روزبه قیاثی آن را به نگارش درآورده و تنظیم کرد.

غلامی تصریح کرد: داستان این نمایش که عنوان خود کتاب را نیز برای آن برگزیدیم با تم کمدی، روایتگر ماجرای دو نوجوانی است که بر سر لجبازی و با اقداماتی همچون دست کاری کردن شناسنامه موفق به اعزام به جبهه می‌شوند اما فضای جایی که به آنجا اعزام شده‌اند انتظارات و توقعات آنها را برآورده نمی‌سازد چرا که به خاطر صغر سن به آنها اجازه حضور در منطقه عملیاتی داده نمی‌شود.

وی افزود: این روند ادامه پیدا می‌کند تا اینکه آنها به شکلی مخفیانه و در جریان اتفاقی به منطقه عملیاتی نیز دست پیدا می‌کنند اما در این میان یکی از آنها به شهادت می‌رسد و دیگری که پایش قطع شده است اسیر نیروهای عراقی می‌شوند که زمان اسارت نیز اتفاقات دراماتیکی برای وی اتفاق می‌افتد.

این کارگردان تئاتر در ادامه گفت: پیشتر 14 شب این نمایش را در رشت و 5 شب نیز در لنگرود به روی صحنه بردیم و در جریان اجرای آخر ما در رشت بود که مدیریت مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری از نمایش استقبال کرد و گروه را برای اجرا در تهران دعوت کرد.

وی در پایان گفت: این نمایش در هفته هنر انقلاب اسلامی از 20 فروردین تا 4 اردیبهشت هر شب ساعت 18 در تماشاخانه ماه حوزه هنری میزبان علاقه‌مندان به تئاتر دفاع مقدس و مقاومت خواهد بود.

انتهای پیام