صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۶۰۶۵
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶

گروه هنر ــ مترو گالری ایستگاه شهید بهشتی(ره) میزبان آثار نقاشی‌خط هنرمند جوان، «زینب مرادی» است.

به گزارش ایکنا، این نمایشگاه با هدف نمایش آثار هنری هنرمندان جوان به منظور حمایت از آنها و همچنین سوق دادن دوستداران هنر به بازدید از آثار نمایشگاهی و ارتقا ذوق بصری افراد در این ایستگاه برپاست.

در این گزارش آمده؛ «زینب مرادی» متولد ۱۳۶۶ است و دارای لیسانس الهیات ومعارف اسلامی از دانشگاه تهران است. او در زمینه خوشنویسی و نقاشی‌خط به مدت 4 سال است که فعالیت جدی داد و دوره‌های نقاشی‌خط را نزد استاد عظیم فلاح و خط مرآت را توسط استاد حمید مزین زاده تعلیم دیده است.

از سوابق برپایی نمایشگاه این هنرمند جوان می‌توان به نمایشگاه‌های «خط صبر»، «خط و رنگ»، «مهر زرین» و «صبر سبز» در فرهنگسراهای آفتاب، امید، خاوران و نمایشگاه‌های گروهی «رندان تشنه لب» در رواق هنری برج میلاد، نمایشگاه نقاشیخط در فرهنگسرای خاوران،نمایشگاه «ارادت قلم» درسوگواره خیمه‌ها و نجواهای برج میلا، نمایشگاه گروهی نقاشی‌خط در فرهنگسرای بهمن و نمایشگاه «بعدازتو» در دانشگاه تهران اشاره کرد.

وی همچنین در جشنواره‌های شمسه، تسنیم و نقش و مشق طی سال‌های 93 تا 95 موفق به کسب مقام شده است و برپایی چندین کارگاه هنری را با صورت موضوعی و مناسبتی در کارنامه هنری خود دارد.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند از تاریخ 27 فروردین تا 20 اردیبهشت ماه از ساعت 8 تا 22 به مترو گالری ایستگاه متروی شهید بهشتی (ره) مراجعه کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت فرهنگسرای مترو به نشانی www.merto.farhangsara.ir مراجعه ویا با شماره تلفن 96652608 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام