صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۶۲۹۹
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲
آیت‌الله هادوی تهرانی:

گروه حوزه‌های علمیه ــ استاد تفسیر حوزه علمیه گفت: بسط و محدودیت رزق در دست خداست اما عواملی دارد که به ما مربوط است و اعمال ما در آن موثر است و از جمله مهمترین عوامل توسعه و بسط رزق، تقواست.

به گزارش ایکنا؛ آیت‌الله مهدی هادوی تهرانی در ادامه سلسله جلسات تفسیر سوره زمر با اشاره به آیه 52 گفت: در ادامه آیات این سوره، خداوند فرمود که رازق همه چیز خداست و اوست که روزی افراد را تعیین می‌کند حال این روزی کم و یا زیاد باشد.

وی افزود: در آیات ابتدایی سوره طلاق نیز این مطلب با نگاه دیگری مطرح شده و خدا فرموده که «وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ»؛ ما برای اهل تقوا یک راه و گریزی فراهم می‌کنیم تا از تنگناها بیرون بیایند و به آنان از جایی که گمان و تصور نمی‌کنند روزی می‌دهیم که مضمون همین آیه سوره زمر است.

استاد تفسیر حوزه علمیه بیان کرد: بسط و محدودیت رزق در دست خداست اما عواملی دارد که به ما مربوط است و اعمال ما در آن موثر است و از جمله مهم‌ترین عوامل توسعه و بسط رزق، تقواست و این روزی، «من حیث لا  یحتسب» است.

هادوی تهرانی با بیان اینکه بنده سال‌های قبل در درس لمعه این نظر را مطرح کردم که دریافت پول به صورت رهن و اجاره در برابر خانه از مصادیق رباست که امام خمینی(ره) نیز در اوائل این نظر را داشتند و بعدها عدول کردند، اظهار کرد: یکی از دوستان ما در اوائل طلبگی به این مسئله مبتلا شد و به علت تقوایی که داشت و این حکم را رعایت کرد از راهی که تصور هم نمی‌کرد برای او پولی فراهم شد و توانست با همان پول، خانه بخرد.

انتهای پیام