صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۹۲۲۵
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۶
داور عراقی در گفت‌و‌گو با ایکنا:

گروه بین‌الملل - « كوثر هادی محمد عزاوی» با ارزیابی آیین‌نامه داوری دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان اظهار کرد: نظرم را در این باره به مسئولان امر اعلام کرده‌ام.

كوثر هادی محمد عزاوی، داور عراقی دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان در تهران در گفت‌و‌گو با ایکنا اظهار کرد: از شهر بغداد در این رقابت‌ها حضور یافته‌ام و به عنوان داور رشته تجوید بر مسابقات نظارت دارم.

وی با ارزیابی نحوه برگزاری مسابقات تهران، این مسابقات را از نظر سازماندهی و مدیریت قابل قبول دانست و در ادامه افزود: در کمیته داوری افرادی از کشورهای مختلف که شایستگی و قابلیت لازم را دارند، حضور یافته‌اند و مطمئنا کارشناسان امر، پس از سنجش و ارزیابی، آن‌ها را برای عضویت در این کمیته انتخاب کرده‌اند؛ بنابراین جای اعتراض ندارد.

کوثر هادی محمد عزاوی درباره سابقه حضور خود به عنوان داور در رقابت‌های بین‌المللی قرآن گفت: غیر از ایران تاکنون در جای دیگری حضور نیافته‌ام و نخستین‌بار است که تجربه حضور در چنین رویدادی را دارم؛ اما در مسابقات سراسری قرآن داخل عراق داور بوده‌ام.

این بانوی عراقی سطح حافظان شرکت‌کننده در مسابقات ارزیابی کرد و گفت: سطح بانوان حافظ شرکت‌کننده متفاوت است و هم شرکت‌کننده ضعیف داریم و هم قوی و من امیدوارم این رقابت‌ها، دریچه‌ای به سوی پیشرفت هر چه بیشتر رقابت‌ها در آینده باشد.

زمان اعلام نتایج نیست

وی ادامه داد: اکنون نمی‌توانم نامی از شرکت‌کنندگان برتر ببرم و زمان اعلام نتیجه ارزیابی‌ها نیست؛ اما می‌توان گفت که از نظر رعایت قواعد تجوید و فصاحت و بلاغت در ادای حروف سطح حافظان متفاوت بود.

داور عراقی مسابقات تهران با بیان نظر خود درباره ایران گفت: ملت ایران به مهمان‌نوازی و استقبال گرم از مهمانان خارجی معروف و در این ویژگی‌ها ممتاز هستند، مردم ایران این شایستگی را دارند که کشورشان فعالیت‌هایی معنوی مانند مسابقات قرآن برگزار کند و کشورهای عربی و اسلامی را در یک جا گردهم آورده و اتحاد و وحدت را در بین مسلمانان جهان حاکم کند.

وی آیین‌نامه داوری مسابقات را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: من درباره این آیین‌نامه نظر خاص خود را به مسئولان امر اعلام کرده‌ام و بخش نظرسنجی از داوران در قالب فرم‌های نظرسنجی نظر مرا دریافت کرده است.

مسابقات؛ عامل وحدت

کوثر هادی محمد عزاوی مسابقات قرآن را عامل وحدت مسلمانان دانست و گفت: این رقابت‌ها محور اتحاد و همبستگی بین ملت‌ها، کشورها و مسلمانان جهان به ویژه جوانان و نوجوانان است و عشق به هم نوع را به آنان یادآوری می‌کند.

وی که از مخالفان آموزش قرآن در فضای مجازی است، در این باره یادآور شد: من معتقدم مؤسسات قرآنی باید در حوزه آموزش قرآن آن هم به صورت حضوری فعال باشند و حضور مستقیم در جلسات قرآن معنویتی خاص دارد و ما تجارب موفقی در آموزش حضوری داریم.

این داور عراقی در پایان اظهار کرد: آرزو می‌کنم ایران همچنان در حوزه خدمت به قرآن کشوری پیشگام بماند و در این عرصه بدرخشد، ما این تلاش‌ها را مایه افتخار خود می‌دانیم. برای تمامی مسئولان و برگزارکنندگان رقابت‌ها توفیقات روزافزون را از پیشگاه خداوند خواستارم.

گفت‌و‌گو: زهرا نوکانی

انتهای پیام

مطالب مرتبط