صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۰۷۸۹
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹
به مناسبت نیمه شعبان برگزار می‌شود؛

گروه بین‌الملل – نشست «آینده انسان و انسان آینده» به همت آکادمی آموزشی پژوهشی «ایمان» وین 21 اردیبهشت‌ماه در اتریش برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از آکادمی ایمان اتریش؛ این نشست با همکاری مرکز اسلامی امام علی(ع) وین و رایزنی فرهنگی ایران در اتریش و با حضور اندیشمندان مسلمان و مسیحی برگزار می‌شود و ساعت برگزاری آن 18 به وقت محلی خواهد بود.

نشست مذکور دیالوگی (میان دینی) و یا تقریبی (بینا دینی) که با حضور فرهیختگان برگزار خواهد شد، می‌تواند عهده دار کنکاش حول این موضوع و یا موضوعات قریب به آن بوده و فرصتی خواهد بود تا الهیات تاریخ تشیّع در مورد «انسان آینده و آینده انسان» به جهانیان اعلام شود.

آخرین آثار آلمانی‌زبان پروفسور حمید کثیری در حوزه شیعه‌شناسی نیز در نشست رونمایی خواهد شد و برنامه‌های آن به زبان آلمانی برگزار می‌شود.

«انسان آینده و آینده انسان» از جمله موضوعاتی است که اندیشمندان را به خود مشغول کرده و آنها را به کنکاش حول خود واداشته است. این موضوع، رشته‌های معارف بشری را ناچار کرده است تا با ارائه تصویری و تفسیری، بینش ویژه خود را در قبال آن معرفی کنند.

در این روند، فلسفه، الهیات، علوم سیاسی، علوم اجتماعی و تاریخ، بیش از دیگر معارف بشری به نظریه‌پردازی پرداخته و هر یک به فراخور روش خود، معرکه آرای آینده‌پژوهی را به دست گرفته‌اند. ولی صحنه‌گردانان اصلی این میدان، بیش از پیش، الهیات دین، فلسفه دین، الهیات بنیادی و به ویژه آینده‌پژوهی هستند که با جدیت بیشتر این موضوعِ نوپدید را به دست گرفته‌اند.

 از میان ادیان وحیانی، اسلام و مسیحیت دغدغه‌داران مبحث «انسان آینده و آینده انسان» بوده و کمال تحقق دین خویش را در آینده می‌بینند. در سنّت اسلامی، تفکر تشیع داعیه‌دار الگو‌های مناسب برای رهبری آینده است. تشیّع همه آنچه که هست، همه آنچه که دارد و همه آنچه را که باید بشود، در ارتباط تام با امام زنده حاضر و ناظر، معنی می‌کند؛ امامی که مفسّرِ «انسان آینده و آینده انسان» بوده و در حقیقت، خود، «انسان آینده» است.

انتهای پیام