صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۳۰۰۷
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۱
با حضور آیت‌الله جوادی آملی؛

گروه حوزه‌های علمیه ــ مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی از برگزاری همایش اساتید تفسیر قرآن کریم در آستانه ماه مبارک رمضان در شهر مقدس قم خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ مرتضی نجفی قدسی، مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگاران از برگزاری همایش اساتید تفسیر قرآن کریم خبر داد و گفت: این همایش جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه در دارالقرآن علامه طباطبایی شهر مقدس قم برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: در این همایش که از سوی مجمع عالی تفسیر قرآن کریم و باحضور بیش از ۴۰۰ نفر از اساتید سطوح عالی و خارج حوزه برگزار خواهد شد آیت‌الله جوادی آملی مفسر قرآن و مرجع تقلید به سخنرانی خواهد پرداخت.
نجفی قدسی با اشاره به لزوم بیان تفسیر در برنامه‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان و ماه نزول قرآن هستیم این همایش با موضوع تفسیر قرآن کریم برگزار و بیش از یکصد نفر از اساتید حاضر در این همایش از سوی سازمان تبلیغات، مجمع عالی تفسیر و دارالقرآن علامه طباطبایی در ایام ماه مبارک به استان‌های  مختلف کشور اعزام می‌شوند.

انتهای پیام