صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۳۴۱۰
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲
حجت‌الاسلام بنیادی خبرداد:

گروه حوزه‌های علمیه ــ عضو هیئت مدیره مجمع عالی تفسیر از اعزام 120 استاد تفسیر در ماه مبارک رمضان به سراسر کشور برای برپایی جلسات تفسیری خبر داد.

 

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسین بنیادی، دیشب 21 اردیبهشت ماه در شانزدهمین گردهمایی استادان تفسیر حوزه علمیه در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) گفت: امسال پنجمین سالی است که استادان تفسیر اعزام می‌شوند، سال اول 30 نفر اعزام شدند اما امسال این تعداد به 120 استاد تفسیر رسیده است.

وی با بیان اینکه ابتدا این جلسات در مرکز استان‌ها برگزار می‌شد افزود: دو سال است که در شهرهای دوم و سوم استان‌ها با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود و 20 نفر نیز به خارج از کشور با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اعزان خواهند شد.

وی افزود: این کار جریان‌سازی با محوریت قرآن در جامعه است تا جایی که اعزامی‌های مجمع عالی تفسیر کفاف تقاضاهای کشور را نمی‌دهد و روز به روز تقاضاها بیشتر می‌شود.

بنیادی تصریح کرد: امسال سازمان تبلیغات اسلامی 53 هزار مبلغ اعزامی دارد که وزن این صد نفر در یکطرف و وزن سایر مبلغان یک‌طرف است؛ زیرا قرآن به انسان و شخصیت او اهمیت می‌دهد و آثار زیادی نیز در جامعه دارد.

این استاد حوزه بیان کرد: نباید از بحث دانشگاه‌ها در مقوله تفسیر غافل شویم، همچنین مراکزی مانند پادگان‌ها در دستور کار قرار گیرند ضمن اینکه هماهنگی‌های لازم برای رسانه‌ای شدن این مباحث صورت گرفته است.

وی افزود: مکتوب کردن و یا ضبط فایل تفاسیر از دیگر کارهایی است که باید از سوی مبلغان صورت بگیرد تا مورد استفاده بیشتر مردم باشد زیرا جذابیت برنامه‌های تفسیری چندین برابر موضوعات دیگر است؛ زیرا کلام وحی است.

وی با تجلیل از آیت‌الله ایمانی و عضویت در نوشتن بحث تفسیر نمونه عنوان کرد: از ایشان بیش از دو هزار و 500 ساعت مباحث تفسیری به جا مانده است و مدت زیادی از عمرشان را صرف این نوع مباحث کردند.

یادآور می‌شود، در این مراسم از دو کتاب نقد ادله خلافت و یاد روزگاران که شرح زندگی و اقوال آیت‌الله مدرس است رونمایی شد.

انتهای پیام