منصور سرگزی، معاون آموزشی و پژوهشی ستاد اقامه نماز کشور در گفتوگو با ایکنا؛ اظهار کرد: اجلاس سراسری کارشناسان فرهنگی و آموزشی ستادهای اقامه نماز استانهای کشور با دو هدف عمده در شهر ساری برگزار شد. اولین هدف، بحث و تبادل نظر درباره اجرای صحیح و مؤثر برنامهها و فعالیتهای ستاد اقامه نماز در سال 97 بود که نزدیک به پنج میلیون نفر مخاطب را تحت پوشش خود قرار میدهد، همانطور که میدانید مخاطبان این برنامهها عمدتاً نسل جوان هستند که در مدارس و دانشگاهها تحصیل میکنند، پس باید برای این قشر برنامهریزی داشته باشیم. همینطور برای کسانی که به آموزش و تربیت نسل نو اهتمام دارند. مثلاً برای معلمان در دانشگاه فرهنگیان ویژه برنامههایی را مد نظر داریم که از دو، سه سال قبل آغاز شده است و به کمک این همفکریها ادامه مییابد. هدف دوم نیز انتقال تجارب موفق استانها به یکدیگر بود، در سال گذشته برنامههای ابتکاری و خلاقانه زیادی در بعضی استانهای کشور برگزار شد که انتقال تجارب این برنامهها الگویی را برای کارشناسان اقامه نماز استانها ترسیم میکند.
وی افزود: بعضی از برنامههای کلان ستاد اقامه نماز هم در قالب سه کارگروه مورد بررسی کارشناسان قرار گرفت؛ اول در مورد برگزاری بیست و هفتمین دوره اجلاس سراسری نماز با عنوان «شیوههای دعوت به نماز» و محتواهای علمی آن صحبت شد، دوم در مورد اجلاسهای استانی نماز که به عنوان بازوهای اجرایی اجلاس سراسری هستند بحث و تبادل نظر صورت گرفت، در مورد فعالیتهای مؤثرتر یاوران نماز و فعالیتهای مردمی در ترویج اقامه نماز نیز صحبت شد. این که چگونه میتوانیم 67 هزار یاور نمازی که داوطلب عضویت افتخاری در حوزه ترویج نماز هستند را مؤثرتر هدایت کنیم تا بتوانیم از این خیل باانگیزه و خودجوش در عرصههای مختلف استفاده کنیم. کارگروه سوم هم مربوط به جشنوارههای فرهنگی و هنری است که تولید آثار مکتوب هنری و نمایشی را در مورد نماز دنبال میکند.
سرگزی در پایان یادآور شد: در حاشیه این نشست یک روزه که با حضور قائم مقام ستاد اقامه نماز برگزار شد، از استاندار مازندران به واسطه زحماتی که در امر ترویج اقامه نماز کشیدهاند، تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام