صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۴۶۹۴
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵
آیت‌الله سعیدی:

کانون خبرنگاران نبأ ــ تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) با تأکید بر اینکه ورود به خانه‌ها با هر انگیزه باید به همراه اذن باشد، گفت: اگر چه درب ورود حرم‌ها بر روی همه افراد باز است اما به معنای این نیست که کسی بی‌ادب وارد این حرم‌ها شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی، تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) در آیین اذن خدمت به‌همراه خطبه‌خوانی خادمان که صبح امروز، 25 اردیبهشت‌ماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد، با اشاره به آیه 53 سوره مبارکه احزاب اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید بدون اذن به خانه‌ها وارد نشوید، به همین دلیل هنگامی که وارد مکان مقدسی مانند حرم مطهر می‌شویم، اذن می‌گیریم و در مقابل صاحب خانه عرض ادب می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه ورود به خانه‌ها با هر انگیزه باید به همراه اذن باشد، افزود: اگر چه درب ورود حرم‌ها بر روی همه افراد باز است؛ اما به معنای این نیست که کسی بی ادب وارد این حرم‌ها شود.

تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) با اشاره به اینکه برای وارد شدن به حرم اهل بیت(ع) چه برای زیارت و چه برای خدمت باید اذن گرفت، تصریح کرد: در اذن‌هایی که معروف است، سه عنوان برای اذن گرفتن وارد شده که نخستین اذن از حضرت محمد(ص) است؛ به دلیل این‌ که صاحب این بیوت نبی اکرم(ص) هستند، دومین اذن باید از صاحب آن حرمی باشد که در این مکان مقدس است و فرقی نمی‌کند برای اینکه صاحب حرم‌ها مونث و مذکر باشند؛ چرا که هر دو حجت خداوند هستند و سومین اذن اجازه گرفتن از خادمان و مقربان در گاه خداوند که فرشتگان هستند؛ زیرا که عده‌ای از فرشتگان الهی مقیم در حرم‌ها هستند و باید از آنان اذن گرفت.

وی عنوان کرد: یکی از وظایف نوکری این است که انسان هر لحظه‌ای که در پیشگاه حضرت قرار گرفت، عرض سلام و ادب داشته باشد.

سعیدی بیان کرد: هنگامی که اذن دخول می‌گیریم صحبت فرد وارد شونده نیست در واقع صحبت از اذن دادن صاحبخانه است، صاحبخانه این صلاحیت را دارد که به همه افراد چه افرادی که لیاقت دارند و چه افرادی که لیاقت ندارند، اذن ورود دهند.

امام جمعه قم عنوان کرد: امام هشتم در اواخر روزهای ماه شعبان به اباصلت فرمودند که سهل‌انگاری‌های گذشته خود را در این ماه جبران کن و همچنین می‌فرماید «خداوندا اگر در این چند روز ماه شعبان ما را نبخشیده‌ای، در چند روز باقی مانده ما را بیامرز تا با طهارت وارد ماه مبارک رمضان شویم».
سارا عباسی
انتهای پیام