به گزارش خبرنگار ایکنا؛ نمایشگاه قرآن طی رسم هرساله از تاریخ 29 اردیبهشت در مصلای تهران آغاز شده و همه غرفههای قرآنی و نرمافزاری سالهای قبل با دستآوردهای جدیدی در بخش نمایشگاهی و یا فروشگاهی حاضر شدند.
در یکی از روزهای نمایشگاه، طی بررسی و ارزیابی غرفهها به غرفهای با نام «حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی» مواجه شدیم که حضور این غرفه در نمایشگاه به نظرمان عجیب بود و ناخودآگاه این سوال در ذهن نقش میبست که وزارت جهاد کشاورزی چه ارتباطی با نمایشگاه قرآن دارد؟ در همین راستا با علی محمدزاده، معاون آموزشی ـ عقیدتی حوزه نمایندگی ولی فقیه این وزارتخانه و مسئول غرفه وارد گفتوگو شدیم.
محمدزاده در رابطه با دلیل حضورشان در بیستوششمین نمایشگاه قرآن کریم در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، بیان کرد: جهاد کشاورزی، تنها وزارتخانهای است که غیر از بخشهای نظامی و انتظامی، نماینده ولیفقیه دارد. این نماینده در حوزههای فرهنگی و قرآنی فعالیت دارد و یک بازوی قوی برای کارهای فرهنگی در وزارتخانه است.
وی افزود: از همه فعالیتهایی که حوزه نمایندگی ولیفقیه در وزارتخانه داشته تا به حال جزوات و کتب آموزشی مختلفی ویژه همکاران با موضوعات عمومی و اختصاصی در حوزههای دامی وکشاورزی چاپ شده است. وزارتخانه ما در این حوزهها هشت معاونت دارد که در همه معاونتها در بخش فرهنگی آموزشهایی با موضوعاتی مانند ذبح اسلامی، گوشت حرام و حلال، آمادگی روحانی برای کنترل ذبح شرعی در خارج کشور و ... برگزار میشود.
معاون آموزشی ـ عقیدتی حوزه نمایندگی ولی فقیه در رابطه با فعالیتهای قرآنی این مرکز بیان کرد: اداره کل عقیدتی زیر نظر حوزه نمایندگی است که دارای چهار اداره از جمله اداره دارالقرآن الکریم است که در بخش روخوانی، روانخوانی و تجوید فعالیت میکند و در سال گذشته، 29 دوره متوالی، مسابقات سراسری قرآن را در شیراز ویژه همکاران و خانودههایشان برگزار کردیم.
محمدزاده در رابطه با ارائه خدماتشان در غرفه تصریح کرد: به طور معمول، غرفههای دولتی چیزی برای فروش ندارند. در این غرفه کتابهایی را که در طول این 30 سال حوزه نمایندگی چاپ کرده بهخصوص دانشنامه اسلامی و کشاورزی در سه جلد را به نمایش گذاشتیم.
معاون آموزشی ـ عقیدتی حوزه نمایندگی ولی فقیه گفت: امسال دومین سالی است که در نمایشگاه شرکت میکنیم و نسبت به سال گذشته پیشرفت بیشتری داشتیم از جمله اینکه غرفه بزرگتری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ما تعلق گرفت و محصولات بیشتری برای نمایش آوردیم.
وی در رابطه با شعار نمایشگاه گفت: هر مسلمان و یا غیر مسلمانی، خط مشی زندگیاش را میتواند از قرآن بگیرد. قرآن چراغ راه بشر است و هر آیه آن یک رهنمودی برای بشر است مانند همان چلچراغی که نورش را به همگان ساطع میکند.
محمدزاده در پایان صحبتهایش کارهای قرآنی ویژه ماه رمضان این مرکز را اینگونه معرفی کرد: همه ساله برنامه رمضانیه با تقارن میلاد امام حسن(ع) برگزار میکنیم که جشن تکلیف ویژه دختران و پسران کارکنان از جمله برنامههای این جشن است، همچنین در شهرک صدرا نیز محفل انس با قرآن برگزار میکنیم.
با توجه به گفتههای محمدزاده، برنامهها و دستآوردهای غرفه حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی برای نمایشگاه بینالمللی قرآن با این سابقه عظیم، کافی نیست. بهتر است در چنین فضای قرآنی چون نمایشگاه، مراکز و وزارتخانهها با دستی پر از ابزار و روشهای که راه درک قرآن و سبک زندگی اسلامی را برای مردم سهل میکنند، حاضر شوند. زیرا حضور غرفههای کممحتوا نگرش و دید مردم را نسبت به نمایشگاه قرآن تغییر میدهد و نقش غرفههایی که کارهای قرآنی خاص انجام میدهند، تحت پوشش قرار میدهند.
انتهای پیام