صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۸۰۷۳
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با اشاره به آثار و برکات تقوا در زندگی، بیان کرد: خداوند همه امور را بر اساس حساب انجام می‎دهد و کار بی‎حساب و کتاب ندارد؛ اما وقتی انسان تقوا پیشه کند، خداوند برای او راه‎هایی دیگری را می‎گشاید تا از آن راه روزی کسب کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، مفسر قرآن کریم در برنامه‎ درس‎هایی از قرآن که شنبه، پنجم خردادماه در حرم مطهر رضوی برگزار شد، عنوان کرد: کسی که تقوای الهی داشته باشد، از بن‌بست گرفتاری نجات پیدا می‎کند، همان‌طور که خدای متعال در قرآن کریم می‎فرماید که «برای انسان با تقوا در هر مشکلی یک درب خروج وجود دارد».
وی ادامه داد: برکت در رزق و روزی از دیگر آثار مهم تقواست، برخی که اهل تقوا نیستند از صبح تا شب زحمت می‎کشند ولی باز هم گرفتاری دارند و آرامش برای‌شان حاصل نمی‎شود؛ اما انسان با تقوا با درآمد حلال خویش هم آرامش دارد و هم مالش برکت دارد.
این مفسر قرآن کریم گفت: خداوند همه امور را بر اساس حساب انجام می‎دهد و کار بی‎حساب و کتاب ندارد، اما وقتی انسان تقوا پیشه کند، خداوند برای او راه‎هایی دیگری را می‎گشاید تا از آن راه روزی برد. در واقع این همان رزق بی‎حسابی است که به سبب تقوا عاید شخص می‎شود.
وی تأکید کرد: از دیگر آثار تقوا در دنیا آن است که خداوند امور و کارها را آسان می‎کند تا به آسانی به هر چیزی که می‎خواهد برسد و با عسر و حرج در امور و کارهایش مواجه نشود.
قرائتی اظهار کرد: از آثار تقوا در انسان آن است که انسان تنها به خود نمی‎نگرد بلکه اهل نیکی به دیگران می‎شود؛ همچنین حقیقت نیکی را می‎شناسد و اعمالی که بیانگر آن است را به‌جا می‎آورد.
وی عنوان کرد: کسانی که دارای تقوای قلبی هستند، ادب و توجه به نکات ظریف و لطیف اخلاقی در رفتار اجتماعی آنان نمود می‎یابد و اهل ادب می‎شوند.

زهرا ادیبی

انتهای پیام